Hogyan számolta ki az orvos, hogy az 5. hétben vagyok?
A leletemet nem láttam, mert magánál tartotta az orvos, azt mondta, hogy 4 hét múlva menjek vissza, ez 3 hét múlva lesz.
Az embriót még nem is mérte meg, és szívdobogás sem volt még.
Úgy mondta, hogy 4 hét múlva újra megvizsgál és megmér mindent, akkor már szívdobogás is lesz.
Amint pozitívat teszteltem felhívtam és mondta, hogy menjek be megnéz, akkor még semmit nem látott. 2 hét múlva vissz kellett mennem - ez volt egy hete és akkor mondta, hogy az 5. hétben vagyok. Abban igazatok lehet, hogy lehet a fogantatástól számolja az embrió valós korát és azért mond 5 hete. No de nem is ez a lényeg :) És ahogy írtátok a család miatt meg 1-2 hét kulonbség nemszámít.
8.vagyok
A dokik mindig a menstruáció első napjától számolják.Vagy tőled kérdezte hogy mikor fogant a baba?Meg mi az hogy a leletet nem adta oda?Én tuti keresnék egy másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!