Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat, h az orvos nem...

Előfordulhat, h az orvos nem lát egy kb 6-7 hetes magzatot azért mert a vízhólyag tele van?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták h tele húgyhólyaggal menjek ,mert akkor jobban látszik.
2012. márc. 2. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Jahogy a vízhólyag... az amúgy inkább az ember talpán szokott lenni, nem értettem mi köze lehet a terhességhez :))))

De ha már a fogalmakkal rendben vagyunk, az elején hüvelyi uh-nál kell előtte pisilni, mert úgy látszik jobban, és később, amikor már hasi uh-t csinálnak, akkor jobb, ha picit tele van az a bizonyos HÚGYHÓLYAG.

2012. márc. 3. 06:16
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon kioktató vagy kedves második. :) Mindenki tudja, hogy mire gondolt a kérdező, ne haragudj, de annyira nem szeretem ezt a kioktató hangot.

Hüvelyi ultrahangnál is mindegy, hat-hét hetesen, hogy tele van-e a húgyhólyag, később, mikor már mozog a magzat, de még kicsi, a telt hólyagtól hátrahúzódhat, és nehezebb vizsgálni. Emellett a transzabdominális uh általában bőven elég (lenne), sok kolléga transzvaginálisat nem is csinál (jogosan). Ha nem találták az embriót, akkor biztosan visszahívtak kontrollra, addig pihenj,és reméljük ott lesz! :))

2012. márc. 3. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocs kedves 3. de nekem nem esett le így korán reggel...

Az meg elég mókás, hogy kioktató hangnemet emlegetsz, majd latin kifejezésekkel folytatod :))))

2012. márc. 3. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Az mindössze latin, semmi kioktató nincs benne. :)
2012. márc. 3. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor egy jó orvos hasi uh-n is látja, nekem egy hüvelyi sem volt. Tesztelj!
2012. márc. 3. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom tesztelt már, ha orvoshoz ment. Egyébként engem az elején (amíg hüvelyi uh volt) mindig elküldtek előtte wc-re, a hasinál meg azt mondták inkább ne menjek, mert úgy jobban látszik.
2012. márc. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!