Mekkora eséllyel lehetek terhes?
10 éves korom óta rendszeresen menstruálok, bár 2 éve volt, hogy egy teljes évig nem jött meg - orvosnál is voltam akkor, azt mondta minden rendben, várjak és meg fog jönni, valószínűleg az ideg miatt nem jött meg. Azóta beállt rendesen, majd mostanában megint elkezdett rendszertelen lenni.
Ráadásul molett is vagyok. A babát egyébként tervezzük a párommal. Nem régóta próbálkozunk.
24/L
Hát ez tipikusan olyan, hogy az orvosod se fogja tudni megmondani pontosan... de közelebb lesz a valósághoz, mint az, ha itt tippel neked valaki valamit.
Az jutott még eszembe, vagy létezik egy PG-53 nevű teszt, amit akár minden nap is el tudsz végezni otthon, az esetleg mondhat valamit.
Köszönöm!
Azért írtam ki, hogy hátha van valaki hasonló helyzetben mint én, és tudna valami tanácsot adni. :)
10 évesen menstruálni!
Nekem 17 évesen jött meg.
24 éves vagy minden esélyed megvan rá h terhes legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!