Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehetek nagyobb eséllyel...

Hol lehetek nagyobb eséllyel híresebb filmszínésznő? Angliában (Londonban), vagy Ausztráliában?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy leginkább Amerikában, de úgy gondoltam, hogy kezdetnek hol, mert Amerikába még egyenlőre nincs lehetőségem kimenni.
2009. jún. 15. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:

nagyjából sehol.megfelelő előképzettség,tökéletes nyelvtudás!!!(felsőfok minimum),jó kapcsolatok,és megfelelő tőke nélkül legalábbis sehogy.

vagy itthon vagy inkább külföldön(ha van rá módod)el kéne végezni egy színművészetit,vagy minimum színitanodát(valami jónevűt).aztán castingokra kell járnod,eleinte csak kis szerepeket fogsz valószínűleg kapni.(pl.statiszta).aztán ha ügyes vagy,és az elején felsorolt kritériumoknak megfelelsz,akkor lehet esélyed.

ha a 2 általad említett ország közül választani kell, akkor Anglia esélyesebb,de a fenti feltételeket teljesítened kell!Ausztrália helyett nem Ausztriát akartál véletlenül írni?merthogy oda legalább olyan nehéz kijutni mint Amerikába...szóval nem nagyon értettem ezt a választást...

2009. jún. 15. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:

amúgy a fenti feltételeket teljesítők közül is 1000-ből kb.2-nek sikerül,amire te vágysz.úgyhogy maradj 2 lábbal a földön.és előbb szerezz valami normális szakmát(diploma vagy szakma-mindegy..)nehogy aztán ha nem sikerül,ott maradj állás,pénz nélkül..

1.voltam

2009. jún. 15. 18:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Most Angliában élek, de ki tudnék menni Ausztráliába (nem ausztria). De mivel itt lakom, nagyon jól beszélek angolul:9 Köszi:)
2009. jún. 15. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Kamerunban
2009. jún. 15. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, tuti:P
2009. jún. 15. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs tehetséged, képzettséged, ismeretséged, kapcsolataid és elég pénzed hozzá akkor sehol nem leszel híresebb. Egyébként Ausztrália jobb választás.
2009. jún. 15. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok

ezek szerint nyelvtudással nem lenne gond.ez jó.szerintem akkor is Angliában több esélyed lehet...a fentieket figyelembe véve.

2009. jún. 16. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!