Pocaklakósok! Volt nálatok hasonló sztori? Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok, akinek terhessége előtt alig volt valami cicije. mostanra akkorák lettek, hogy sokszor úgy érzem és látom, hogy szét fognak durranni. de nem is ez aggaszt leginkább (sőt ez kifejezetten jót tesz a tükörképemnek :) ) , hanem az, hogy apró, vékonyka lila erecskék is (talán visszér?) kezdenek megjelenni rajtuk. fogalmam sincs mi lehet ez, de a hajam égnek áll, ha ezen filózok. ugye nem lesz az egész felülete ilyen? egyáltalán ez miért van? előre is köszönöm a segítő válaszokat.2012. márc. 7. 12:14
21/21 anonim válasza:
nekem eredetileg hirtelen nőt a mellem, 2 hónap alatt 75 B a 0-ról (Azóta 75C)
De körben fehér fénylő vonalak vannak. Nem kifejezetten csúnya, de aktmodell nem leszek:P
MAjd kíváncsi vagyok mennyit nő a terhesség alatt , azt hisze időben el kell kezdenem kenni, legalább a katasztrófát elkerülendő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!