Pocaklakósok! Volt nálatok hasonló sztori? Ez mitől lehet?
A 10-es válaszolónak: [link] , nekem is ilyen lila volt, csak a cicimen. Amúgy én 90C-ből lettem 105D, tehát eleve nem volt kicsi. A kérdezőnek: szerintem az olaj az jó, csakhogy minél ruganyosabb maradjon a bőr. A 3-as voltam :)
Boldog babavárást Neked és még sok-sok örömöt erre a 6 hónapra ;)
Szia!
Kenegesd, az nem árt, de nem kell aggódni se előre. NÁlam pl ugyanez volt mint nálad, már akkorák lettek az addig pici melleim a terhességem elején, hogy zavarta a kezemet a mozgásban ha előre felemeltem, mert elérte e kezem, és furcsa volt. Nekem is kilátszottak az erek, és mikor szoptattam a lányomat, akkorák lettek a cicijeim,hogy.....és nagy csúnya stria is lett ratjuk több, szép piros/vörös színben. Azóta szoptattam ikreket is, egy jó hónapja hagyták abba (17 hósan), összementek a melleim az eredeti méretére, és egy darab stria se látható rajta, csak kicsit lógnak. Ennyi.
En is a napokban figyeltem megy hogy megnottek a melleim, es tenyleg kek erecskek is erosebbek rajta. Szerintem az nem viszer, hanem csak a vererek. Fajni meg nem fajnak, csak az egyik, de abba van egy joindulatu mirigyem, gondolom amiatt faj jobban a bal mellem mint a jobb.
14 hetes kismama
Én is így jártam. Nekem már a fogamzásgátló szedése alatt nőtt, 75C-s lettem. Abbahagytam, a 3. hónapban összejött a Baba, és a cicik tovább nőttek. Múltkor szoptatós melltartót már 85C-set vettem. Én azt mondom, hogy megrepedtek (szerintem úgy néz ki, szerencsére nagyon halvány), a védőnő annyit mondott, hogy ez akár tinikorban is előfordulhatott volna a hirtelen növekedéstől. Az erek nekem is látszanak, az is normális.
Egyébként nekem csak a cicik és a pocak nőttek, a pocakomon érdekes, hogy egyetlen csík sincs. A kozmetikusom javaslatára a 30. héttől kenem is. DM-es Babylove-os tehességi csíkok elleni olajat vettem, annak megfizethető ára van. De ő azt mondta, hogy a lényeg, hogy a bőr rugalmas legyen, akár sima olívaolaj is jó.
Van, aki azt mondja, hogy felesleges kenni, de engem megnyugtat és úgy tűnik, van is értelme.
Boldog Babavárást!
38+6h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!