Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocaklakósok! Volt nálatok...

Pocaklakósok! Volt nálatok hasonló sztori? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok, akinek terhessége előtt alig volt valami cicije. mostanra akkorák lettek, hogy sokszor úgy érzem és látom, hogy szét fognak durranni. de nem is ez aggaszt leginkább (sőt ez kifejezetten jót tesz a tükörképemnek :) ) , hanem az, hogy apró, vékonyka lila erecskék is (talán visszér?) kezdenek megjelenni rajtuk. fogalmam sincs mi lehet ez, de a hajam égnek áll, ha ezen filózok. ugye nem lesz az egész felülete ilyen? egyáltalán ez miért van? előre is köszönöm a segítő válaszokat.
2012. márc. 7. 12:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
a babaolaj teszi a dolgát? sima olaj alapút használsz, vagy ilyen gél szerűt? kipróbálom mindenképp. most niveaval kenem, de valamiért szörnyen viszketnek, talán mert nyúlik a bőr, erre tudok csak tippelni, ugyanis a pocakom is egyre jobban, hiába kenem naponta kétszer. köszönöm a jókívánságot, én is minden kismaminak örömteli babavárást kívánok! már most olyan izgatott vagyok, nehezen fog eltelni ez a 6 hónap.. :) na szóval még egyszer köszönöm a válaszokat lányok!puszi
2012. márc. 7. 12:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A 10-es válaszolónak: [link] , nekem is ilyen lila volt, csak a cicimen. Amúgy én 90C-ből lettem 105D, tehát eleve nem volt kicsi. A kérdezőnek: szerintem az olaj az jó, csakhogy minél ruganyosabb maradjon a bőr. A 3-as voltam :)

Boldog babavárást Neked és még sok-sok örömöt erre a 6 hónapra ;)

2012. márc. 7. 13:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kenegesd, az nem árt, de nem kell aggódni se előre. NÁlam pl ugyanez volt mint nálad, már akkorák lettek az addig pici melleim a terhességem elején, hogy zavarta a kezemet a mozgásban ha előre felemeltem, mert elérte e kezem, és furcsa volt. Nekem is kilátszottak az erek, és mikor szoptattam a lányomat, akkorák lettek a cicijeim,hogy.....és nagy csúnya stria is lett ratjuk több, szép piros/vörös színben. Azóta szoptattam ikreket is, egy jó hónapja hagyták abba (17 hósan), összementek a melleim az eredeti méretére, és egy darab stria se látható rajta, csak kicsit lógnak. Ennyi.

2012. márc. 7. 13:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, igen,nekem is ilyenek voltak a melleimen, mint az előttem való válaszában a képen. És nem látszanak egyátalán már.
2012. márc. 7. 13:07
 15/21 A kérdező kommentje:
nekem nem ilyen durva. bár ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz ilyen, csak reménykedem. amúgy meg ha ilyen lesz, akkor is mi van? akinek szülök egy bébit, az szeretni fog így is, úgy is :) nekem csak icipici, tényleg hajszálvékonyka lila erek vannak a cickóimon, csak mivel előtte mellem is alig volt, nem még erek rajta, így nem tudtam hova tenni. aranyosak vagytok nagyon, full kielégítő válaszokat kaptam, mindenki kapott egy fel-t! :)
2012. márc. 7. 13:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vastag, kék erek futnak rajta.
2012. márc. 7. 13:16
 17/21 A kérdező kommentje:
na meg azok, de ez természetes ilyenkor úgy tudom.
2012. márc. 7. 13:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az olajos. Sima babaolajat használok,nem a gélt. A hasamra és a mellemre is. Habár a hasam nekem is szokott viszketni,de az első terhességemnél és még most se repedt szét a bőröm.
2012. márc. 7. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

En is a napokban figyeltem megy hogy megnottek a melleim, es tenyleg kek erecskek is erosebbek rajta. Szerintem az nem viszer, hanem csak a vererek. Fajni meg nem fajnak, csak az egyik, de abba van egy joindulatu mirigyem, gondolom amiatt faj jobban a bal mellem mint a jobb.

14 hetes kismama

2012. márc. 7. 17:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jártam. Nekem már a fogamzásgátló szedése alatt nőtt, 75C-s lettem. Abbahagytam, a 3. hónapban összejött a Baba, és a cicik tovább nőttek. Múltkor szoptatós melltartót már 85C-set vettem. Én azt mondom, hogy megrepedtek (szerintem úgy néz ki, szerencsére nagyon halvány), a védőnő annyit mondott, hogy ez akár tinikorban is előfordulhatott volna a hirtelen növekedéstől. Az erek nekem is látszanak, az is normális.

Egyébként nekem csak a cicik és a pocak nőttek, a pocakomon érdekes, hogy egyetlen csík sincs. A kozmetikusom javaslatára a 30. héttől kenem is. DM-es Babylove-os tehességi csíkok elleni olajat vettem, annak megfizethető ára van. De ő azt mondta, hogy a lényeg, hogy a bőr rugalmas legyen, akár sima olívaolaj is jó.

Van, aki azt mondja, hogy felesleges kenni, de engem megnyugtat és úgy tűnik, van is értelme.

Boldog Babavárást!

38+6h kismama

2012. márc. 7. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!