34. heti UH alapján 2340g a babám súlya. Kb mekkora bébire számíthatok? Akinek hasonló súlyban volt, mennyivel szült?
Szia!
Ezt elég nehéz megmondani. Azt szokták a dokik mondani, hogy az utolsó hónapban híznak kb. 1 kilót. Szerintem neked kb 3500 gramm körül fog megszületni.
Ha jó a becslés, akkor valóban lehet, hogy nagyobb baba lesz, akár 4 kiló körül. De a becslés csak becslés, a pontos súlyt sokaknál nem találják el.
Barátnőm babája 32 hetesen 2400 gramm volt, akkor azt mondták legalább 4 kilós lesz. Végül 3,3 kilóval született meg. Mint az én lányom is, csak őt 32 hetesen 1800 grammra tippelték.
Nem hiszek benne.
A lányomat 2 nappal a szülés előtt (39 hetesen) 2950 gr-ra becsülték, na nap múlva 3333 gr-al született. Szóval 2 nap alatt hízott 400 gr-ot XD
Egyik fiamat 33+5naposan 2750grammra tippelték, és 3750-nel született 39+6napra,
A másikat 34+1napon 2400grammra mondták, ő kerek 3kg-mal született 39+2-re! (egy hónapos ma a kisDrágám :D)
Ne izgulj, nem egyforma mértékben növekednek a babák a pocakban. De ha azt veszed, hogy kb hetente 200grammot hízik még, akkor kb 3,5-3,7kg között lesz a babád, ami teljesen normális súly. Nem kicsi és nem is óriási!!
Jó egészséget nektek!
4. valaszolo vagyok: megszuletett a pici fiam. : ) O az aki 32 hetesen 2500 g volt allitolag. 38+4 napra szuletett most vasarnap, 3830 g al, es 54 centivel.
Szep babavarast, jo babazast mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!