Hol aludjon a baba az első hónapban?
Májusra várom az első kisbabámat,nagy dilemma elött állunk apával hogy hol lenne neki/nekünk jó!?
Kész van már a szobája,bevan rendezve a kiságya is ott van(amit nem is szeretnék máshova tenni),a mi szobánktól kb.5-6lépés az ő szobája,szeretnék venni légzésfigyelőt is!
Nála csak szoptatós szék van,ágyat nem vettünk,mert csak a sajátoméban tudok rendesen aludni,egy kanapé van amit szükség esetén belehet rakni hozzá!
De ha velünk aludna egy szobában,a babakocsi mózes részében,vagy egy járókában aludna ami újszülötteknek van!
De ezek nem egészségtelenek? A kiságyában kókuszmatrac van,napközben ott tentézne a drágám!
Nem tudom mi a jó,és mi a rossz..de szerintem már túl reagálom ezt az egészet,a párom azt mondja,ha haza hozzunk majd meglátjuk..egyébként nálunk egész éjszaka megy a tv is! A babához is veszünk majd,ha éjszaka szoptatok ne kelljen csöndben ott lennem!
Ti mit tanácsoltok? Ott tudtátok hagyni a babátokat?
Tapasztalatok?
MIért ne alhatna a babkocsi mózesben?
Mi még ringattuk is...
Én mikor még terhes voltam, sőt még a kórházban is azt mondtam: KÜLÖN KELL ALUDNIA, AZ MEG, HOGY A MI ÁGYUNKBAN ALUDJON KI VAN CSUKVA!!!
Aztán haza jöttünk. Mi volt az elő?
Az ágyunkba aludt. Hol babakocsiba altattuk az elején hol velünk. Akkor még tápos is volt. Volt saját szobája szuperul berendezve, szinte sose aludt az ágyába. 7 hetes kora után, már majdnem végig aludta az éjszakát, akkor már majdnem csak szopott. Aztán átvittük az ágyát hozzánk, azóta alszik esténként az ő ágyába, végig az éjszakát, reggel meg a miénkbe kap reggelit (cicit), mert úgy én is tudok aludni.
Majd meglátod, hogyan érzel, mit súg az ösztönöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!