Mennyire ártok a picinek, ha megszületik, hogy ha kutya van a házban?
Sokat gondolkodunk azon, hogy megtarsuk-e a kutyust, hogy jön a baba.
A tanácsotokat szeretném kikérni, hogy ha mellette döntünk mire ügyeljünk, hogy véletlenü se legyen a béby-nek baja abból, hogy kuya van a háznál.
Szia!
Nekem a dokim, amikor a terhességet megállapította, rákérdezett van-e kutya, macska, mert szerinte kerüljem, és ne erőltessem a társaságukat.
Szerencsére a kutyám anyánál van, néha azért én sétáltatom. Nekem is hiányzik:-(((, de a babi az első...
Nem tudjátok megoldani, hogy ne legyen a kicsivel???Lakásban tartjátok vagy kertes házban?Ha kertben akkor nehogy megváljatok tőle, az ég világon semmi bajod nem lesz, csak ne puszilgasd meg ha megsimogatod, moss kezet. Ha lakásban akkor mondjuk meggondolandó, mivel nem egészséges egy kutyus a lakásban a babával, mondjuk a lakás mérete sem mellékes, ill. a kutyus mérete sem. Szóval mérlegeljétek és, ha nem megoldható a kutyus és a baba különválasztása biztonsággal, akkor talán tényleg el kell ajándékozni........családnak nem tudjátok????
Boldog babavárást!!
Komolyan mondom, a mobiltelefonokat, a vezeték nélküli egeret, a wifi modemet, a zöldnövényeket, a műanyagból készült eszközöket, az állatbőrből készült kiegészítőket és még ezer mást sorolhatnék itt, nem akartok száműzni?
A gyerek annál betegebb lesz, minél "látszategészségesebben" neveled... Gondolj csak bele, az oltás során legyengített kórokozót kap. Azért, hogy EGÉSZSÉGES legyen, meg fogják fertőzni... Pont attól alakul ki a baba természetes immunizáltsága, hogy kórokozókkal találkozik.
Persze nem azt mondom, hogy "kutyakakival" kenjétek a játékait, de ez a túlaggódás sokkal többet árt a babának, mint a kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!