Szerintetek ez magzatvíz vagy erősebb folyás?
Szia! Nekem a dokim azt mondta, hogy feküdjek le egy fehér lepedőre bugyi nélkül, és ha 1 óra múlva 2-3 tenyérnyi víz lesz a lepedőn akkor magzatvíz, ha semmi nincs akkor folyás.
Ha van kedved próbáld ki, és írd meg az eredményt!
Boldog babavárást: 37 hetes kismama
Még mindig 5 vagyok
Amit Te javasolsz, az nekem nem jött volna be.
Mégis azért voltam benne biztos, mert egyrészt a WC-n ülve hallottam azt a bizonyos pukkanást, amit a burok megpattanásakor hallani lehet, másrészről nekem azzal a babával az átlagosnál több magzatvizem volt, és ami után elkezdett szivárogni, egy picit megkönnyebbült az az irtó erős feszítés a hasamban, amitől előtte már majdnem "megpukkadtam".
Szerintem nincs két egyforma helyzet. Viszont lehet bízni a természetben, hogy ha icic-picit szivárog csak, akkor még van védelem, ha meg jobban kezd folyni, akkor beindulnak amúgy is a fájások.
Én is sokat bizonytalankodtam, pedig második gyerek volt, de amikor tényleg beindult, az összetéveszthetetlen volt.
Szép szülést Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!