Nyákdugó, magzatvíz vagy folyás? Nem értem mi van! SOS
Tegnap reggel óta nem azt mondom h folyik csak kisebb,nagyobb megszakítással jön belőlem vízszerű valami,ami szintelen szagtalan.érzem h jön meg ott van olyan mintha nedves lennék...este mikor lefeküdtem még volt egy darabig éjszaka semmi most megint de most kicsit ilyen krémes szinű,de állagra még mindig inkább vizes.azért félek kicsit mert első babámnál rossz helyen repedt a burok(de akkor észrevettem)..36+2kismama
az lehet h kedden 3111volt a méhszáj és talán nyilik tovább?
Remélem már elindultál dokihoz!
Jobb ha ránéz! Ne izgulj!
most ilyen nyálkás lett...mint a takony.:O
még várnék kicsit nem akarom egyből riasztani az orvost.de mi lehet szerintetek??
Ha bizonytalan vagy, és ennyire nem hallgatsz ránk, akkor legalább a védőnődet hívd fel, és kérj tőle tanácsot. Hátha neki hinni fogsz.
Ha ez magzatvíz, akkor látnia kell a dokinak, ne viccelj!!!
Azt olvastam egyszer, hogy ha magzatvíz, akkor egy zsepin pl úgy terjed szét, mint a sima víz. A folyás pedig teljesen másként terjed szét rajta. Próbáld ki!
Egyébként én is nemrég kérdeztem erről a védőnőmet, de szegénynek semmi tapasztalata nincs, most jött ki kb az iskolapadból :S
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!