Terhesség alatt meddig lehet biciklizni?
Na ez lesz az a kérdés, ahol egymásnak esik két tábor...
Az én véleményem - meg a dokimé is - az, hogy addig, amíg úgy érzed, nem okoz kényelmetlenséget, nem érzed nehéznek, soknak, stb.
Mások azt fogják mondani, hogy egyáltalán nem szabad...
Erre egyébként annyi a válaszom, hogy nagyanyám amikor anyukámmal volt terhes, a tanyáról rendszeresen bebiciklizett a városba, úgy, hogy még a nagyobbik gyerek is a háta mögött ült. Nem igazán volt választása, ha menni kellett, ez volt az egyetlen lehetősége.
Én simán bicóra ülök most is (26 hetes vagyok, harmadik babót várom) de ez én vagyok, más majd mást mond. :-)
Szülés előtt kb. 4 héttel tettem le a biciklit. Addig azzal jártam mindenhova, semmi gondot nem okozott. Az orvosom annyit mondott, azért félt, mert más a súlypont, az egyensúly, szerinte könnyebben eleshetek, legyek óvatos. De nem tiltotta.
És most köszönjük, mindketten jól vagyunk, mindketten a saját biciklinket tekerjük :)
Én még csak 6 hetes vagyok,de sztem amíg nem kellemetlen vagy valami addig simán lehet!
Én május 17.-én születtem és anyukám 16.-án még biciklizett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!