Ki mit gondol? Biciklizni lehet végig terhesség alatt?
Mondjuk én sosem bicikliztem (csak gyerekkoromban).Terhességeim(2 db volt) alatt meg főleg nem, de a tegnapi eset után nem is ajánlom senkinek.
Tegnap szemtanúja voltam egy balesetnek: egy terhes bicikliző nőt ütöttek el motorral. A biciklis volt a hibás, nem figyelt. A nőn nem látszott semmi, saját lábán szállt fel a mentős hordágyra, de azért bevitték gondolom UH-ot csinálnak, hogy rendben van e a baba. Azt mondta, hogy terhesen nem szokott biciklizni, csak most sietett. Gondolom hogy átkozza magát, amiért így kockára tette a baba életét. Remélem semmi baja. Majd ha megtudok v.mit róluk írok.
Persze tudom, hogy gyalogosan is elüthetik az embert, de szerintem a biciklin az elesés kockázata is nagyobb. Egy sima elcsúszáskor is megütheti a kormány a pocakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!