Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akikinek sokára sikerült...

Akikinek sokára sikerült teherbe esnie, annak a mmásodik baba hamarabb sikerült?

Figyelt kérdés
Most vagyok 38 hetes terhes kisfiuval és a férjem azzal jött haza valamelyik nap, hogy neki mindenképpen kell másik baba és nagyon örülne ha kislány lenne. Még meg sem született az első de amár a másik babán gondolkodik. Nem baj igazábol de mindenki azt tanácsolja, hogy nagyon hamar próbálkozzunk és hátha sikerül. De két picivel nem is tudom mit kezdenék.
2012. márc. 4. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! A 6 éves lányommal 5 évig próbálkoztunk,míg végre sikerült,mikor már teljesen lemondtam róla. Most 13 hetes vagyok és azonnal sikerült teherbe esnem.
2012. márc. 4. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! A Lányommal 2,5 évig próbálkoztunk, míg végre megfogant. Most 16 hónapos. A Picuri azonnal megfogant és most 8 hetes a pocakban!

De persze ez nem általános! Mindenkinél más! Én még mindig alig hiszem el, hogy elsőre összehoztuk a kistesót:o)

A Férjed meg majd átértékeli a dolgokat, ha otthon lesz a Pici! Nem könnyű ám egy kisbabával!

2012. márc. 4. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
1,5 év próbálkozás után, orvosi segítséggel fogant a kislányunk. Aktív szopi mellett, menstruáció nélkül estem teherbe amikor 8 hónapos volt. 15 hetes vagyok most.:)
2012. márc. 4. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Természetes úton nem lehetett gyerekünk és lombikprogrammal sikerült harmadik beültetésre a kislányunk.

Teljesen váratlanul, amikor a kislányunk 10 hónapos volt várandós lettem a mi spontán csodababánkkal, aki most 13 hetes pocaklakó. Nagyon boldogok vagyunk!

Férjed véleménye pedig lehet megváltozik, mert azért az más lesz már ha kint lesz a baba, lehet örülni fog, ha lesz 10 perc szabadideje és mégsem lesz annyira sürgős neki a második:)

Boldog babavárást!

2012. márc. 4. 16:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Gratulálok a gyerkőcökhöz! Azért jó ilyet olvasni, hogy mindegyikőtöknek hamar jött a második baba.

Azt nem írtam, hogy nekünk is csak lombikkal lehett babánk. Kettőn tul is voltunk és nagyon nem tetszett nekünk a lombikozás. Én is teljesen feladtam aztán négy hónapra rá teljesen váratlanul terhes lettem. Volt nagy meglepetés, 3 év után. Ezért tanácsolják, hogy minél hamarabb próbálkozzunk mert én tavasszal már 34 leszek. Végülis segitségem lenne majd a második babával, mert anyósom közel lakik és jövőre már jön nyugdijba.

Mégegyszer köszi a válaszokat!

2012. márc. 4. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok! Írtad, hogy segítséged lenne, mert az Anyós közel lakik! Hát, én nagyon jóban voltam az Anyósommal 13 évig, amíg nem volt gyerekünk. Ő szinte Lányaként kezelt, én az Anyukámként. Mióta megszületett a Lányunk, azóta a kapcsolatunk egy katasztrófa. Pedig tényleg nem az a beleszólós típus, de az Unoka kihozta belőle a sárkányt! Azóta többször összekülönböztünk, mert az ő 40 évvel ezelőtti nevelési elvei gyökeresen mások, mint az enyéim és ezt nem bírja és nem is akarja feldolgozni! Így jobban örülök, ha csak ritkán látom. Nem akarlak megijeszteni, csak gondoltam leírom a tapasztalatomat, mert másnál is előfordulhat hasonló! Én is azt gondoltam, hogy mindenben partner lesz, mindenben számíthatok rá...:o(
2012. márc. 4. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok!

Így van ahogy az utolsó írta, NE MÁSNAK, ne anyósnak, hanem magadnak szülj, akkor ha te ÖNÁLLÓAN el tudsz látni két picurt.

Éppen tegnap vesztem össze anyósommal mert az 1 éves lányomat erőltetné bilire, én meg totál kiakadtam. Nem szívesen hagyom másra a picurt, csak 1-2 órára ha nagyon muszáj.

De majd ha megszületik a kisfiad akkor majd magad fogod látni, hogy mennyire bírod a strapát:) Van aki kiteljesedik az anyasággal és hegyeket bír megmozgatni még hulla fáradtan is, van aki azt mondja, kösz elég egy gyerek, talán majd 3-4 év múlva jöhet a tesó.

Bárhogy is lesz most a fiadra koncentrálj, aztán majd meglátjátok, hogy mikor és hogyan lehet második!

2012. márc. 5. 08:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát igen , nem írtam részletesen le mindent. Nekem sem felhőtlen anyóssal minden. Nekünk is vannak összetüzéseink. Én nemigen hagyom magam és szépen lassan rá is jött erre. A segitséget én csak esetleg addig gondolom amíg ha lesz másik baba és amíg a kórházban vagyok a másik babával és addig esetleg tud majd vigyázni a nagyobbra. De nem szaladok ennyire előre. A fagyó már tele van készételekkel, tegnap már mondtam is neki, hogy nem vagyok betojva attol, hogy korházban leszek egy pár napig és mit fog enni a férjem. Ha lehet most sem veszem igénybe igyekszem megoldani magam mindent s persze a férjemmel.

Azért köszi, hogy leírtátok ezeket nekem. Ezek azok amiktöl félek igazábol.

De mostmár nem bánnám ha a kisfiam jönne kifelé, de semmi jele. Egyenlőre őrá koncentrálok.

2012. márc. 5. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:

kislányommal 15 hónapnyi próbálkozás után lettem terhes.második kislányom akkor fogant mikor az első 15 hónapos volt.elsőre összejött.

31 hetes km

2012. márc. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!