Ki mit tenne a helyemben? Két vetélésen vagyok túl és most sikerült a baba.
Viszont nincs orvosom és akihez ma mentem nem törődött azzal a ténnyel, hogy 38 éves vagyok,első gyermekünket várjuk és 2,5 rémálom van mögöttem. Pénteken ismétli az UH-t,ma sajnos semmit se látott.
Azért aggódom, hogy nem kellene-e utrot szednem. Utánaolvastam itt a gyak.hu-n,hogy sokak szedik a terhesség elején,megelőzvén a köv.vetétlést. Hála az égnek,nincs semmi panaszom, a tesztjeim egyre erősebbek,a mai szinte olyan erős,mint a másik csík. A fejem fáj és a hasam alja néha.
Szerintetek van okom aggódni? Az jutott még eszembe, hogy ma elmehetnék a Baross utcába, ahová tavalyig jártam. Csak nem mentem többet,mert ott se találtam törődő orvost. Ti mit tennétek a helyembe?
Igazad van. Köszi! Megyek is.
Sajnos csak egy barátnőm van, neki két gyerek rögtön sikerült. Az orvosához meg nem mehetek...
De most bemegyek a baross u-ba, hadd beszéljek más orvossal is.
nem értem, miért nem írt fel alapból utrogestánt, főleg 2 vetélés után (bár az is csak akkor tartja meg a babát, ha hormonprobléma van, genetikai rendellenesség esetén nem segít)
én azonnal mennék magándokihoz
kérdezd végig a barátnőidet, hogy kihez járnak, vagy hívd fel a kórház recepcióját, ahol szülni szeretnél, hogy ajánljanak valakit, aki lelkiismeretes van magánrendelése stb. Általában jófejek és ajánlani szoktak.
Hát én 2,5 év rémálom után tuti elmennék egy magándokihoz, és áldoznék rá.
Nehogy újra ugyanez legyen.
Azonnal magánorvoshoz mennék. Nekem is sok rossz élményem volt, vetélés is, egy babát a Barossban szültem, de az orvos nem sokat foglalkozott velem. Én a mostani terhességgel már váltottam, a húgom dokijához járok, maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Nekem is két vetélés után volt egy sikeres terhességem 35 évesen.Nem kaptam semmilyen gyógyszert, csak emelt magnéziumot szedtem.Pedig több héten át barnáztam.
Most megint kismama vagyok, de az ügyeletes dokitól kértem Duphastont.Biztos ami biztos.
Azért persze menj el egy orvoshoz, mert a Duphaston vagy Utrogestan tényleg segíthet, ha valami gond van!
Ennyi idősen két vetélés után simán felírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!