Ki mit tenne a helyemben? Két vetélésen vagyok túl és most sikerült a baba.
Viszont nincs orvosom és akihez ma mentem nem törődött azzal a ténnyel, hogy 38 éves vagyok,első gyermekünket várjuk és 2,5 rémálom van mögöttem. Pénteken ismétli az UH-t,ma sajnos semmit se látott.
Azért aggódom, hogy nem kellene-e utrot szednem. Utánaolvastam itt a gyak.hu-n,hogy sokak szedik a terhesség elején,megelőzvén a köv.vetétlést. Hála az égnek,nincs semmi panaszom, a tesztjeim egyre erősebbek,a mai szinte olyan erős,mint a másik csík. A fejem fáj és a hasam alja néha.
Szerintetek van okom aggódni? Az jutott még eszembe, hogy ma elmehetnék a Baross utcába, ahová tavalyig jártam. Csak nem mentem többet,mert ott se találtam törődő orvost. Ti mit tennétek a helyembe?
A pénz miatt :(
De csak azért,mert már jól vagyok.
Bármi lesz, (DE NEM LESZ) abbahagyom...
Te hol tartasz? Baba jön? Vagy már van?
Van egy kétéves lányom, és most 20 hetes vagyok (36 évesen).Én elmentem táppénzre a lányommal, mert gondok volta (barnázás meg minden).Most szintén 12 hétig izgultunk, hogy megmaradjon a baba.Sajna volt pár vetélésem.
Hát ez a nyavajás pénz.Ha muszáj, akkor muszáj menni dolgozni.Az ember ha túlvan az első 12 héten, akkor már minden sokkal könnyebb.
Azért nagyon vigyázz magadra!
Szia, na hogy vagy? Hány hetes vagy most? Minden rendben? Én ma vagyok 15+1 :) Hála az égnek! Talán egy hete van,hogy elmúlt végre az iszonyat fáradtság, bár fekvésigényem még mindig nagyon sok, persze munka mellett kevesebb idő jut.. De minden lehetőséget megragadok :D Mikor érezted a mozgását a mostani babának és igy visszagondolva, mikor érezted legkorábban az előzőét?
Én már kezdek érezni furcsa kis légbuborékokat,néha finom rángásokat, szerintem ez már ő.:))
Szia!
24 hetes vagyok.Az előző babát 19 hetesen éreztem, a mostanit pedig 17 hetesen.Már előtte is volt valami, de a lányom utáni rohangálásban nem tudtam biztosra eldönteni.Lassan mennem kell genetikai ultrahangra ismét (26 hetesen).
Örülök, hogy nincs semmi baj Nálad:D
Csak pihenj amennyit tudsz!Jah, és vigyázz a közelgő influenza járvánnyal!
Mikorra vagy kiírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!