Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit tenne a helyemben? Két...

Ki mit tenne a helyemben? Két vetélésen vagyok túl és most sikerült a baba.

Figyelt kérdés

Viszont nincs orvosom és akihez ma mentem nem törődött azzal a ténnyel, hogy 38 éves vagyok,első gyermekünket várjuk és 2,5 rémálom van mögöttem. Pénteken ismétli az UH-t,ma sajnos semmit se látott.

Azért aggódom, hogy nem kellene-e utrot szednem. Utánaolvastam itt a gyak.hu-n,hogy sokak szedik a terhesség elején,megelőzvén a köv.vetétlést. Hála az égnek,nincs semmi panaszom, a tesztjeim egyre erősebbek,a mai szinte olyan erős,mint a másik csík. A fejem fáj és a hasam alja néha.

Szerintetek van okom aggódni? Az jutott még eszembe, hogy ma elmehetnék a Baross utcába, ahová tavalyig jártam. Csak nem mentem többet,mert ott se találtam törődő orvost. Ti mit tennétek a helyembe?

2011. aug. 8. 11:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mész dolgozni??Hűűűűha.Muszáj?Miért nem mész inkább veszélyeztetettként táppénre?
2011. szept. 30. 13:16
 22/26 A kérdező kommentje:

A pénz miatt :(

De csak azért,mert már jól vagyok.

Bármi lesz, (DE NEM LESZ) abbahagyom...

Te hol tartasz? Baba jön? Vagy már van?

2011. szept. 30. 18:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Van egy kétéves lányom, és most 20 hetes vagyok (36 évesen).Én elmentem táppénzre a lányommal, mert gondok volta (barnázás meg minden).Most szintén 12 hétig izgultunk, hogy megmaradjon a baba.Sajna volt pár vetélésem.

Hát ez a nyavajás pénz.Ha muszáj, akkor muszáj menni dolgozni.Az ember ha túlvan az első 12 héten, akkor már minden sokkal könnyebb.

Azért nagyon vigyázz magadra!

2011. szept. 30. 21:12
 24/26 A kérdező kommentje:

Szia, na hogy vagy? Hány hetes vagy most? Minden rendben? Én ma vagyok 15+1 :) Hála az égnek! Talán egy hete van,hogy elmúlt végre az iszonyat fáradtság, bár fekvésigényem még mindig nagyon sok, persze munka mellett kevesebb idő jut.. De minden lehetőséget megragadok :D Mikor érezted a mozgását a mostani babának és igy visszagondolva, mikor érezted legkorábban az előzőét?

Én már kezdek érezni furcsa kis légbuborékokat,néha finom rángásokat, szerintem ez már ő.:))

2011. okt. 24. 09:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia!

24 hetes vagyok.Az előző babát 19 hetesen éreztem, a mostanit pedig 17 hetesen.Már előtte is volt valami, de a lányom utáni rohangálásban nem tudtam biztosra eldönteni.Lassan mennem kell genetikai ultrahangra ismét (26 hetesen).

Örülök, hogy nincs semmi baj Nálad:D

Csak pihenj amennyit tudsz!Jah, és vigyázz a közelgő influenza járvánnyal!

Mikorra vagy kiírva?

2011. okt. 26. 13:23
 26/26 A kérdező kommentje:
àprilis 17 a celdatum. egyre jobban érzek kis motoszkalasokat :) nagyon jo erzes erezni a kisfiam :)) merthogy mar tudjuk. làttuk. influenza ellen en mindig oltatok.ezen mar most is tul vagyok. veled is minden rendben ugye? milyen panaszaid vannak most,mar a terhességi kor miatt? nekem hasalji szùrò es labba sugàrzò fajas. :(
2011. nov. 8. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!