Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit tenne a helyemben? Két...

Ki mit tenne a helyemben? Két vetélésen vagyok túl és most sikerült a baba.

Figyelt kérdés

Viszont nincs orvosom és akihez ma mentem nem törődött azzal a ténnyel, hogy 38 éves vagyok,első gyermekünket várjuk és 2,5 rémálom van mögöttem. Pénteken ismétli az UH-t,ma sajnos semmit se látott.

Azért aggódom, hogy nem kellene-e utrot szednem. Utánaolvastam itt a gyak.hu-n,hogy sokak szedik a terhesség elején,megelőzvén a köv.vetétlést. Hála az égnek,nincs semmi panaszom, a tesztjeim egyre erősebbek,a mai szinte olyan erős,mint a másik csík. A fejem fáj és a hasam alja néha.

Szerintetek van okom aggódni? Az jutott még eszembe, hogy ma elmehetnék a Baross utcába, ahová tavalyig jártam. Csak nem mentem többet,mert ott se találtam törődő orvost. Ti mit tennétek a helyembe?

2011. aug. 8. 11:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Kifogtam egy nagyon fiatal, de annál értelmesebb dokit,aki szerint ilyenkor az utro alap, úgyhogy most 3x1et szedek 10 napig és jövő héten kell visszamennem. Így legalább megnyugodtam. UH-t nem csinált, amit nem is bánok, nem kell bolygatni feleslegesen a babámat :) De szerinte a tesztek nem hazudnak ;) ÚJRA pozitív vagyok :)

2011. aug. 8. 15:18
 12/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem normális,hogy nem csinál uh-ot! Szomszédomnak ugyanígy nem csináltak,amikor bement, és neki méhen kívül ágyazódott be. Baj is lett belőle!

Ráadásul tudjuk,hogy ritkán, de elfordul,hogy cisztától pozi a teszt!

Bolygatás alatt nem értem mit értett a doki. Mindenkit megultrahangoznak még sem vetélnek el!

2011. aug. 8. 15:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha korai a terhesség, akkor tök felesleges az uh, mert úgysem fog látni semmit adoki. Ha visszamegy a kérdező 1 hét múlva, akkor már nagy valószínűséggel látnak petezsákot, esetleg szívhangot.
2011. aug. 8. 18:06
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha ma nem látott az egyik doki semmit, akkor a másik sem látott volna.Biztos még korai.

Akkor most megnyugodhatsz, ha kaptál gyógyszert.Próbálj sokat pihenni!Sok sikert és kitartást!

2011. aug. 8. 21:34
 15/26 A kérdező kommentje:

Egy kis frissítés: tegnap voltam 6+1 és már dobog a szíve a 4 mm-es kis bogyónak!!!! :))

(volt egy pötty barna,berohantam a klinikára, de szerencsére már jól vagyok)

2011. aug. 22. 09:07
 16/26 anonim ***** válasza:
Köszi! Együtt szorítunk! Majd írjál máskor is!
2011. aug. 22. 13:55
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszi!!!

Írok majd :)

2011. aug. 22. 18:58
 18/26 A kérdező kommentje:

Ma vagyok 9 hetes :)

Sajnos viszont ra 2napra volt a barnás pöttyön kivul vér is, felvált a petezsák egy helyen. Azóta szigoruan fekudni kell a 12.hétig- mar csak 3 van hatra :D

A babaert mindent!

pénteken kell mennem kontrollra. A legutobbin nem csináltak UH-t, ezért már nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen...

2011. szept. 10. 08:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Biztos minden rendben lesz, csak feküdj türelemmel!Szorítok:D
2011. szept. 10. 13:32
 20/26 A kérdező kommentje:

Persze, fekszem fekszem, még.

Hétfőn már megyek dolgozni. Nem várom :(

Tök jó volt itthon ennyit lenni és feküdni :)

Két hete volt egy UH,ahol megállapították,hogy a petezsák szépen a helyén és 2,7 cm volt épp.

Tegnap újra voltunk UH-on,ahol láttuk, hogy már 5 centis a baba és mindet tagjával mocorog,kalimpál,ugrál :D Cukipofa!!! Ma vagyok 11 hetes és 5 napos :)

2011. szept. 30. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!