Terhesseg alatt baj ha nem vedekezunk sose?
Figyelt kérdés
akkor mar nem lehet meg egy baba ugye?2012. márc. 4. 07:47
1/18 anonim válasza:
Jaajjj neeee..... ugye ez nem komoly kérdés? Mondd hogy nem az.
2/18 anonim válasza:
Vasárnap reggel ennyire unatkozni... töltsd el hasznosabban a szabadidődet.
4/18 anonim válasza:
5/18 anonim válasza:
Hát azért vigyázni kell :) Nehogy 8-10 gyereked szülessen egyszerre....
6/18 anonim válasza:
A klinikumban a superfoetacio tankönyvi ritkaság. Azt is elképzelhetőbbnek tartom, hogy ikrek voltak az említett cikkben, és egyikőjük hat hetesen halt el. Ez gyakoribb, a levél meg picit zavaros, persze lehet, hogy a terhesség alatt fogant a másik baba. Sok minden lehet, de az esély lényegében statisztikai.
7/18 anonim válasza:
És mi van a vérzéseddel? Az elmúlt már?
8/18 A kérdező kommentje:
hat .. nem is varhattam volna notmalis embertol valaszt.. -.- ha nem irsz valaszt akk minek szolsz bele? egyszeru kerdes... terhesseg alatt nem okoz bajt ha nem vedekezunk..
2012. márc. 4. 12:05
9/18 anonim válasza:
Igazad van Ayisha, lehetne normális választ is írni. csak tudod megdöbbentő, hogy némely emberek olyan istentelenül buták és még erre rá gyereket is szülnek :(
10/18 anonim válasza:
csak érdeklődtem, hogy elmentél e vele orvoshoz, vagy mi lett?!
bocs, nem tudtam, hogy baj, ha érdeklődöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!