Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt baj ha nem...

Terhesseg alatt baj ha nem vedekezunk sose?

Figyelt kérdés
akkor mar nem lehet meg egy baba ugye?
2012. márc. 4. 07:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne haragudj,nem megbántani akarlak,de jó lenne ha keresnél már egy normális orvost/nőgyógyászt...mert elég érdekes (finoman fogalmaztam) kérdéseket teszel fel itt. Olvass a dolgoknak utána ha már gyermeket vársz,orvosok azért vannak hogy a kérdéseidre válaszoljanak,itt csak lejáratod magad ezekkel a kérdésekkel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Egy jó tanács. Gondolkodj el egy kicsit mielőtt kiírsz egy kérdést,vagy nézz utána a neten. Gugli a barátod, Wiki a barátnőd.

2012. márc. 4. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom baj-e.Ismerős ezért vár 3AS IKREKET! 1 nap különbséggel fogant ill lett meg a 2 baba,az egyikbl lett a 2. 2petéjüek és 1petéjüek együtt.. 3 fia lesz,már a 26.héten van a csaj.
2012. márc. 4. 21:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, amit te írsz az egy egészen más fiziológiai folyamat. 1 nap vagy több hónap különbség fogantatások között - nagyon nem mindegy!
2012. márc. 4. 21:47
 14/18 A kérdező kommentje:
de ez az oldal azert van hogy valaszoljatok kerdeseinkre.. akkor nem ertem miert van ezzel baj.. nagyon egyszeru a kerdes mikorzben allapotos vagyok nem baj ha nem vedekezunk egyalltalan? ha googlet hasznalna mindenki nem irna ide senki... nem tudom miert vagytok kiakadva. de hat a magyar oldal csak ennyit er..
2012. márc. 5. 04:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy emlékszem 12-13 évesen volt az iskolában felvilágosítás. Ha anyukád nem is magyarázta el neked a nőben zajló biológiai folyamatokat és a szexuális élet valamint a védekezés-terhesség mikéntjét és hogyanjait, akkor is tudnod kellene ha elmúltál 12-13 éves.

Na most te még azt sem tudod, hogy mikor kell védekezni, viszont terhes vagy. Vagy nem vagy 12 éves (akkor viszont nagyon veszélyes egy terhesség) vagy olyan buta vagy hogy komoly veszélyt jelentesz a gyerekre ha megszületik.

2012. márc. 5. 07:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Pff... Kedves Kérdező!

Nagyon buta vagy, az előző bugyuta kérdéseidből is leszűrtem.

Először megkérdezed február 19-én hogy szeptember óta nem jött meg akkor terhes lehetsz-e.... és már aznap (!) meg is válaszolod hogy igen 16 hetes terhes vagy.. stb. stb. mégis minek kellett kiírni akkor a kérdést? Unatkoztál?

Nem azért de ne szóld le a magyar embereket, mert valószínűnek tartom hogy te is magyar vagy, attól függetlenül hogy külföldön élsz. És belénk jóval több ész szorult mint szerény személyedbe! Ezt bizonyítja hogy mégis mindig visszajössz erre a magyar oldalra kérdezősködni...

De ha már egyszer gyereket vársz, akkor előtte nem ártott volna kicsit jobban belemélyedni a témába és tájékozódni.

Mégis mit gondolsz ha most már növekedik benned az élet, akkor hogyan sikerülne újra teherbe esned? aztán majd 4-5 hónap különbséggel fejlődik benned a két gyerek, vagy mi?

Megdöbbentő mennyire buta vagy!

2012. márc. 5. 09:48
 17/18 A kérdező kommentje:
nem.. de ez okozhat e bajt a babanak vagy nem.. az a kerdes...
2012. márc. 5. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A 11. vagyok és még most sem megbántani akarlak. Igen,ez egy kérdezős oldal jól látod,de a többség utána néz a dolgoknak a neten,jobb esetben még a saját családjában is kérdezősködik,esetleg a barátnőktől is, de ha még mindig nincs elég infója a dolgokról,akkor kitesz egy kérdést,amivel így nincs is semmi gond.

Jééé,még itt is feltettek már egy ilyen kérdést amit te is,csak sajna nem használod a keresőt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Minden jót neked!

2012. márc. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!