Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok ebbe a honapba...

Hogy vagytok ebbe a honapba szulo kismamak?

Figyelt kérdés
en igencsak jovohet hetvegen szulok csaszarral..
2012. márc. 3. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 29-re vagyok kiírva. Van egy kis derékfájásom, meg menzesz szerű hasfájásom, de azon kívül semmi különös. Jól érzem magam. Fáradékonyabb vagyok, de csak ennyi. Én ha minden jól megy spontán szülök.
2012. márc. 3. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16-ra vagyok kiírva. Nagyon meg vagyok fázva ezért nem bánom, hogy még nem született meg. De már alig bírjuk kivárni, hogy megszülessen. Egyébként más bajom nem lenne. (Csak az orrom le ne essen mire megszületik-)
2012. márc. 3. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 14-re vagyok kiírva, és olyan ehetnékem van mindig, hogy az nem kifejezés. Szó szerint z...-ok! Ez már valami jel,vagy mi? Ja, és rengeteget iszom, a levesből mindig 3 tányérral eszem:) Cukorbeteg vagyok, úgyhogy figyelnem kellene, de már nem megy... 38 hkm.
2012. márc. 3. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 29-re vagyok kiirva, elso babankat varjuk, de mar nagyon. Alig varom mar hogy itt legyen. Jol vagyok, az alvas mar nehezebb, es a derekam is szokott fajni. Kb. 2 hete vannak joslofajasaim, amik egyre erosebbek.

Te kerdezo hogy vagy? hogy birod?

2012. márc. 3. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok!25-re vagyok kiírva,de már nehezen bírom.Éjjel nem tudok aludni,mert fáj minden porcikám.Nappal nyűgös és fáradt vagyok.Estére pedig mindig bedagadok.Jó lenne ha már vége lenne :)
2012. márc. 3. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!én 27-re vagyok kiírva,eddig minden rendben van,semmim sem fáj,de éjszaka ettől függetlenül sem tudok aludni,nappal pedig nem is próbálkozom mert akkor még nehezebben telne el az éjszaka:(

Mi is nagyon várjuk hogy végre megszülessen a kisfiúnk,első baba lesz :D

Kitartást és könnyű szülést kívánok mindenkinek !

2012. márc. 3. 21:41
 7/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 14.ére vagyok kiirva egész nap ennék innék...:D Hajnalban is arra kelek hogy éhes vagyok. A hátam fáj kicsit és görcsölgetek mintha meg akarna jönni . Egész este csak forgolódok jó lenne már túl lenni rajta . Első baba és kisfiú lesz már olyan kiváncsi vagyok rá:D 38 hkm
2012. márc. 4. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! Te is 14-re vagy? Én is. Hol fogsz szülni? Én Szfváron. Én sem tudok aludni, 3-kor már nézem az órát mikor lesz reggel, és akkor ehetek:) Nekem is fiam lesz, már a második, első is fiú. Az első 9 nappal jött korábban, remélem most is így lesz:) azaz 5.-én szülök!
2012. márc. 4. 14:02
 9/9 A kérdező kommentje:

sziasztok csajok!

egybe vagytok meg ???:)

en meg igeeennn... holnap mondjak meg a mutet idopontjat hat bevagyok sz... va rendesen:( en is egesznap ennek innenk,aludni nem igazan tudok elvagyok mar teljesen zsibbadva, a derekem leakar szakadni! 3 ik baba es kislany lesz mar varom en is hogy meglassam a draga kis gyonyoru pofikajat:)

2012. márc. 8. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!