Hogy vagytok 29-30 hetes kismamák?
Én 30+6 hetes kismama vagyok. Most jól vagyok, nincsen semmi bajom. Estére szokott egy kicsit keményedni a pocim, néha-néha beszúr alul lent a pocim, jah meg a derékfájás, az van mikor elviselhetetlen van mikor nem annyira. Szóval ezeken kívül jól vagyunk.
Hétfőn voltunk Uh-n, egészen jól fejlődik a kisfiam, kb. 1 héttel nagyobb az átlagnál... :) 1773 gramm. :)
És te hogy vagy? Voltál már 30. heti Uh-n?
Szia! :)
Mi 4D-n láttuk utoljára a (hivatalosan) 24. héten, akkor egy héttel ő is nagyobbnak tűnt (bár már a 12 hetesen is nagyobb volt, át is minősítették 13 hetesnek, kaptunk egy plusz hetet ;)). Itt a 32. héten van uh legközelebb, szóval másfél hét múlva megyek, már alig várom! :) Hatalmasakat rugdos a manó. :)
Nekem már sokszor keményedik a pocim, de annyira nem vészes, azon kívül minden oké. Mikorra vagy kiírva pontosan?
Én május 5-re vagyok kiírva, bár így hogy nagyobb..., hát nem tudom. :)
Az idő előre haladtával elkezdtem már izgulni és egy kicsit félni. Idáig nem féltem.
Szeretném ha természetesen születne meg, és ha ott lehetne mellettem a párom. Akkor lenne kerek minden. Életem legboldogabb napja, ha akkor 3-an együtt... :)
És látszik a 4D-en a kis arca? Megtudsz állapítani belőle valmait? Kire hasonlít? Hány gramm volt akkor?
Elég aktív vagyok.Más választásom nincs is mivel a kis egyévesemis elég aktív. :-D
Most is mint az előző terhességemnél a rengeteg 2 cseppes pisilés amit utálok.Úgy feszít mintha 3l lenne benne.A kis drágám párnának használja.
Én június 2.-ár vagyok kiírva.Utolsó UH-n 800g és 34cm mértek.Én még nem láttamrendesen a pofiját mert egy kis izgőmozgónem lehetett lencsevégre kapni.
Majd 3 hét múlva remélem.
Én sajnos nem izgulokhanem egy kicsit félek,mivel tudom mi vár rám.Amúgy meg már nagyon várom,hogy a karomba tarthassam mindkét lányomat.
Boglárka 1 éves Dorottya a pociban pedik 27 hetes.
Nektek megvan már a neve?
Én 30+5 napos vagyok, nekem is este szokott keményedni a pocim, amúgy mellette nincs semmiféle panaszom. Hatalmasakat mocorog a pockos, a szüléstől félek picit de tudom, hogy minden rendben lesz. Első baba, mi a 29. héten voltunk 4d uh-n (apukára hasonlít-kislány) az ott kapott leletet elfogadja a dokim a 28-32. hét között esedékes uh-nak. 1400 g volt a pici utolsó hozzászólóhoz képest a duplája.
Lenne egy kérdésem: Fogadtok szülésznőt?
Elvileg van fogadott dokim (26. héten váltottam de azóta csak a klinikán találkozunk a diabétesz miatt)
Utolsó!
Hát nekem is ez nagy dilemmám, hogy fogadjunk e szülésznőt!
Nekem is van fogadott dokim. Nem tudom mi tévők legyünk! Én arra is gondoltam, hogy majd aki akkor ügyeletes szülésznő lesz, annak mondjuk hogy jobban figyeljen és majd megháláljuk. Szóval nem tudom!
TE hogy vagy vele?
Már a fogadott doki is rengeteg pénz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!