Hogy vagytok 29-30 hetes kismamák?
9 nek!
Nagyon hajlunk arra, hogy szülésznőt fogadjunk ez kb 15. 000 forintot jelentene(infoink alapján). A dokit is behívnám a szülésre, majd az alapján adnék neki pénzt, hogy mennyit van ott. A késői váltás miatt úgy érzem nem alakult ki még a közvetlenség a doki és köztem ezért hajlok inkább a szülésznőre, ő az aki végig ott van. Persze ha olyan dokim lenne akit már régóta ismerek biztos nem gondolkodnék szülésznőbe.
Igen, én is így vagyok, hogy a szülésznő van ott végig, és neki valóban kevesebb pénzt "kell" adni. Az én fogadott orvosommal sem alakult ki az a nagyon jó viszony. Szóval tényleg nem tudom. Lehet hogy akkor az orvosnak az alapján adunk pénz hogy mennyit van ott, mit tesz értem, és a szülésznőnek is.
De tényleg nagyon bizonytalan vagyok még.
Még csak 28 hetes vagyok, remélem nem baj, hogy írok. :)
Én nagyon várom a szülést, egyáltalán nem izgulok, vagy csak amiatt, hogy a nagyobbik gyerkőc felügyelete hogyan lesz megoldva.
Jövő hét csütörtökön megyek legközelebb UH-ra, kíváncsi vagyok, mekkorát nőtt a 20. hét óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!