Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 -7 hetes kismamák hogy vagytok?

6 -7 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
én fáradtan, gyengén,és tegnap nagyon éreztem a hasam alját, eléggé szurkált, ha pihentem jobban lettem.
2012. febr. 27. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:

7 hetes vagyok ma. Néha van hányingerem, gyömbért iszom, az elég jó rá.

És te hogy vagy?

2012. febr. 27. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is 6 hetes és 2 napos vagyok kb. és nagyon sokat öklendezek, rosszul viselem. Boldog babavárást!
2012. febr. 27. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Én jól vagyok. Talán 3-4 nap volt hányingeres. A hasam az nagyon sokszor fáj, mondjuk az nagyon aggaszt.De holnap megyek dokihoz, majd ő talán mond valamit.
2012. febr. 28. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én 6+1 hetes vagyok ma elvileg uh szerint. Hétfőn voltam szívverés még nem volt akkor :( csak petezsák és szikhólyag.

Én eléggé sokat sőtt...szinte egész nap émelygek, de nem hányok, de ez is nagyon rossz. A gyömbér amit isztok az szénszavas? az a gyömbér?

Én jelenleg bubis viz ami jó bele igazi citromot csavarok, de az is kb. 5-10 percig nyugtatja meg a gyomrom és kezdődik előröl!

ez a 2. terhességem, az elsővel semmi ilyen nem volt, 100 %-osan jól voltam.

2012. febr. 29. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szénsavas gyömbért iszom, nagyon hidegen, kizárólag ettől vagyok jól és nincs hányingerem.
2012. márc. 1. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi a választ! És egy nap hány pohárral iszol?
2012. márc. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!