38 hetes kismamák ti hogy vagytok? én már eléggé ki vagyok be dagadtak, fájnak a lábaim és nagyon fáj a forgóm ti is így vagytok ezzel vagy csak én vagyok ilyen fáylos?!
Nagyjából én is így, és 15 néha-néha keményedik a pocakom. Nekem a medencém is néha fáj és már csak kanapén való ülés kinyújtott lábakkal esik jól.
Egy derékmasszírozás most nagyon jól esne... :)
Boldog Babavárást!
Én március 16-ra vagyok kiírva, holnap leszek a 38 hetes. Én is így vagyok. Nekem is dagadnak, vizesek a lábaim, de azért minden nap sétálok egy kicsit. Az arcom is feldagadt már kicsit. Néha olyan érzésem van, mint mikor a mensim szokott megjönni, úgy fáj a pocakom, de max. 1-2 percig tart, és talán napi 3x van ilyen. De valószínű kibírom, a pocakom még fent van és a múlt héten vizsgált a doki, teljesen zárt voltam.
Első Baba lesz, fiút mondtak.
A pocakom hatalmas, nehéz mozogni, feküdni... Éjjel többször felkelek, kiver a víz. A héten minden nap alszok dél körül egy órácskát. Az étvágyam nem túl nagy, keveset eszek, de almát minden nap többször. A Baba ma lustább volt, egyébként a popsiját szereti kinyomkodni. Holnap megyek NST-re, a múltkor állandóan mozgott, minden oké volt, szerintem holnap is produkálja magát.
Kitartást Nektek is, nemsokára már a kezünkben tartjuk :)
Első vagyok.
Jó is lenne már... Bár számomra már nagy az esély, hogy a hétvégén vagy a jövőhét elején a kezemben tartom. Érzem. A csomagom is össze van már pakolva, szóval várom az intő jeleket, de valójában nagyon félek.
Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!