Miskolci kismamák, ki hol volt 4D-n? Tapasztalatok, árak érdekelnének!
Mi az arany corvinban voltunk.
Árak:
[link] hu/4d_main/Vizsgalatok
2 alkalommal is voltunk, egyszer 16 hetesen 4d vizsgálaton, ami nem mozi, csak 4d-n nézik meg, hogy oké e minden. Majd 24 hetesen voltunk 20 perces babamozin. Nem akartam 45 percesen. Én elhiszem, hogy nem ártalmas az ultrahang, de na, elég volt a 20 perc. De kinek mi.
Ő a 4 diagnosztikában dolgozik," A vizsgálat ára tartalmazza a DVD-n rögzített vizsgálatot, a leletet és 1 db színes fényképet a magzatról." 6300 ft. A legolcsóbb mind közül.
A megyei kórházba, a babamozi tavaly 9 ezer forint volt, de ez is csak 20 perc lett volna. A Semmelweis kórház mellett pedig a legdrágább ott a fél órás baba mozi 10 ezren fölül volt.
Én csak erről a három helyről tudok Miskolcon.
Ez van a Semmelweis mellett, itt az alap csomag 8000 ft, ez 30 perc baba mozi, de se dvd, se fénykép, semmit nem ad. A dvd plusz 2000, 3 db fotó ismét egy 2 ezres.
De most nincsenek is nyitva.
Most jut eszembe, hogy van a bató-ház ban is a 2. emeleten, de ezt nem tudom mennyibe kerül.
[link] Ennyit írnak róla, bár a hölgyet aki végzi ismerem, a nőgyógyászom asszisztense, nagyon kedves ő is, de itt nem voltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!