Nálatok mikor kezdodtek a terhességi tunetek?
Abszolút fiziológiás, ha nincs még tüneted!
Én is hasonló cipőben járok..... Pár napja lett pozitív a teszem, de még mindig alig merem elhinni, mert nem érzek az ég világon semmit. Talán egy kicsit fájdogált a fejem, ami már valószínűleg a hormonváltozás miatt lehet. Egyik délután aludtam kicsit, mert fáradtnak érzetem magam. Ezen kívül semmi tünet! Második babámat várom. Az elsőnél már megtapasztaltam az émelygést, rosszul létet, úgyhogy annyira én sem várom ezeket, de valószínűleg utol fog érni. Még n agyon az elején tartunk! Időben telik, mire a szervezet reagál a hormonális változásokra, amit az áldott állapot eredményez!
Én is azt mondom, élvezd ki, míg tünetmentes vagy, mert utána lehet, hogy hetekig rosszul leszel!
Jó babavárást!
(Voltál már UH-on???? Elmondtad már a családodnak a nagy hírt?)
Koszi Mindenkinek a vàlaszt!:)
Kedves elozo! A pàromon kivul mèg nem mondtam senkinek,majd hètvègèn,szemèlyesen a tobbi csalàdtagnak.:) Lehet igen,hogy tulzottan az elejèn tartok ezèrt nincsenek mèg tunetek.Illetve 1 valami.Olyan elmondhatatlan izgatottsàg èrzès van bennem,nem tudom mihez hasonlitsam...Mint mikor megiszik az ember 10 bogre kàvèt...:D ès tiszta fel van porogve,dobog a szive,mintha vàrna valamire,ami nagyon jo ès kb.mindjàrt bekovetkezik.Nagyon fel vagyok dobodva,mindenkit olelgetnèk...nem tudom elmondani...Volt màr hasonlo valakinèl?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!