Nálatok mikor kezdodtek a terhességi tunetek?
Nálam mellfájdalom volt és kész, ennyi. Ne aggódj, ne várd annyira azokat a fránya tüneteket. Még talán émelyegtem egy ici-picit úgy a 7-8. héten. De semmi más. Nyugi jön a tünet ha jönni akar, ne várd
33 hkm
Szia!
Én tornázni jártam heti 2x. Az utolsó tornán (ott még nem teszteltem) már ahogy ugráltam olyan nagyon nehéznek éreztem a melleim és ha megnyomtam fájtak. Ugyhogy kezdet gyanús lenni, így csináltam tesztet és pozi lett! :) ekkor voltam kb. 3-4 hetes.
4,5 -5. héttől pedig egész napos émelygés van rajtam, talán most kezd csillapodni 6+3 hetes vagyok. (1.5 hete tartott kb.)
de ennyi semmi más tünet.
10:28-as vagyok!
Ez a 2. terhességem, első terhességemnél viszont egész terhesség alatt SEMMI tünetem nem volt és egészséges kislánynak adtam életet! :)
Kb 5. héten kezdődött,7 kemény hetet végighánytam, minden reggel 2-3 x,fogytam 5 kg-ot. Most már múlik, de még így is előfordul.
Van akinél nem ilyen súlyosak a tünetek, esetleg egy kis mellfeszülés, émelygés, de van akinél még az sem.
Szia én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, (talán a 8 hét környékén pici émelygés) a pockos nagyon jó volt hozzám.
Első baba
30 hkm
A teszt előtt hánytam már, az elmaradt előtt egy nappal.
Annyira nem jó amúgy, én is örültem eleinte, hogy volt, aztán a 16. hétig húzódott, akkor már kevésbé... :)) Gratulálok a babához! :)
29 hetes kismama
A 7. hét környékén kezdtem el émelyegni, de különösebb terhestünetem nem volt, nem hánytam, nem voltam fáradtabb, mint amúgy, a melleim se fájtak.
Örülj neki, ha nem ölelgeted egész nap a WC-t :))))
24+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!