Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok mikor kezdodtek a...

Nálatok mikor kezdodtek a terhességi tunetek?

Figyelt kérdés
Kb. 5 hetes vagyok,most teszteltem,de semmi fèle tunetem nincs.Sem hasfàjàs,gorcsok,semmi hànyinger,fàradtsàg,mèg a melleim sem kemènyebbek,nem is fàjnak egyàltalàn.Ez ilyenkor mèg normàlis? Aggodom :( Van akinèl a vilàgon semmilyen tunet nincs? Vagy csak mèg nagyon az elejèn jàrok?
2012. márc. 2. 10:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nálam mellfájdalom volt és kész, ennyi. Ne aggódj, ne várd annyira azokat a fránya tüneteket. Még talán émelyegtem egy ici-picit úgy a 7-8. héten. De semmi más. Nyugi jön a tünet ha jönni akar, ne várd

33 hkm

2012. márc. 2. 10:18
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tornázni jártam heti 2x. Az utolsó tornán (ott még nem teszteltem) már ahogy ugráltam olyan nagyon nehéznek éreztem a melleim és ha megnyomtam fájtak. Ugyhogy kezdet gyanús lenni, így csináltam tesztet és pozi lett! :) ekkor voltam kb. 3-4 hetes.

4,5 -5. héttől pedig egész napos émelygés van rajtam, talán most kezd csillapodni 6+3 hetes vagyok. (1.5 hete tartott kb.)

de ennyi semmi más tünet.

2012. márc. 2. 10:28
 3/14 anonim ***** válasza:

10:28-as vagyok!

Ez a 2. terhességem, első terhességemnél viszont egész terhesség alatt SEMMI tünetem nem volt és egészséges kislánynak adtam életet! :)

2012. márc. 2. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Kb 5. héten kezdődött,7 kemény hetet végighánytam, minden reggel 2-3 x,fogytam 5 kg-ot. Most már múlik, de még így is előfordul.

Van akinél nem ilyen súlyosak a tünetek, esetleg egy kis mellfeszülés, émelygés, de van akinél még az sem.

2012. márc. 2. 10:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Megprobàlok nem aggodni :) Biztos butàn hangzik,de èn szinte vàrom,hogy jojjon a hànyinger meg mindenfèle...Règota probàlkoztunk ès mintha ettol lenne biztos a dolog.Pedig tudom,hogy azèrt nem igy van :) Csak mèg olyan hihetetlen!:) Koszonom a vàlaszokat!
2012. márc. 2. 10:35
 6/14 agleh ***** válasza:

Szia én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, (talán a 8 hét környékén pici émelygés) a pockos nagyon jó volt hozzám.

Első baba

30 hkm

2012. márc. 2. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:

A teszt előtt hánytam már, az elmaradt előtt egy nappal.

Annyira nem jó amúgy, én is örültem eleinte, hogy volt, aztán a 16. hétig húzódott, akkor már kevésbé... :)) Gratulálok a babához! :)

29 hetes kismama

2012. márc. 2. 10:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne várd a hányingert, meg a hányást! Én teljesen kikészültem tőle, volt úgy, hogy annyi erőm nem volt, hogy felkeljek az ágyból. Hetekig csak pirítóson és héjában sült krumplin éltem. Minden reggel felkelés után első dolgom volt az, hogy rohanjak a WC-re hányni, aztán még 1x, majd még 1x és volt úgy, hogy egész nap ez ment. Hánytam, közben már a kínomban bőgtem a kagyló felett. Ellenségemnek nem kívánom!
2012. márc. 2. 10:50
 9/14 anonim ***** válasza:

A 7. hét környékén kezdtem el émelyegni, de különösebb terhestünetem nem volt, nem hánytam, nem voltam fáradtabb, mint amúgy, a melleim se fájtak.

Örülj neki, ha nem ölelgeted egész nap a WC-t :))))

24+6 hkm

2012. márc. 2. 10:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Első gyerekre 5 évet vártunk, egy reggel kihánytam a reggeli kávémat, de még csak nem is gyanakodtam... pár nap múlva teszteltem, akkor jöttem rá, miért hányhattam, mert soha nem szoktam. Ennyi volt az összes terhességi tünetem... a másodiknál még ennyi sem volt. :) A harmadiknál 2 héttel a nem várt előttől minden reggelt és délutánt végighánytam, így már teszt nélkül tudtam, hogy mi van, ez az állapot a 11. hétig tartott, visszakívántam az első kettőt.... :DDDD De sem a mellem nem feszült, sem nem görcsöltem, semmi más nem volt..
2012. márc. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!