Kismamàk, ki milyen intim mosakodòt hasznàl terhessèg alatt? (pl. Lactacyd)
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 20:52
1/9 anonim válasza:
Én lactacydot használok és használtam terhesség alatt is, mert ez az egy nyújt komfortérzetet nekem. Végig megúsztam mindenféle folyást, gombát, fertőzést.
2/9 anonim válasza:
Én Nivea intimo sensitive-et használtam, a mosakodó gélt és a törlőkendőt is, de most nem találok sehol. A sima meg csíp.
Nem tudja valaki, beszüntették, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy pont mindig akkor nincs a boltokban amikor keresem?
3/9 anonim válasza:
Én évek óta az Avonos illatmenteset használom!
Nekem ez nagyon be vált.
33heteske
4/9 anonim válasza:
Én a Floragynt használtam sokáig, aztán szülésfelkészítőn azt ajánlották, hogy semmit. Azóta csak a - lehetőleg hideg - vizet használom. Ősi módszer. ;)
5/9 anonim válasza:
Nem használok intim mosakodót, sosem használtam, zuhanyozni sima tusfürdővel szoktam
6/9 sumergo válasza:
Hosszú évek óta Lactacydot használok (előtte állandóan visszatérő fertőzéseim voltak), így most a terhesség alatt is, és hála Istennek semmit sem szedtem össze. Se gomba, se streptococcus (most lett meg az eredmény), semmi. :-)
35+3 hkm
7/9 anonim válasza:
Dm saját márkás intim lemosóját. A nivea sensitív és az Avonos is csípett.
8/9 Atroposz válasza:
Én baba popsi törlő kendőt használok (sok van benne és így olcsóbb)abból is a márkás fajtát.
9/9 ptecus41 válasza:
Én freidermes intim habot használok!
(lactacy egy kalap kuka - ezt nődoki mondta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!