Én megmondtam először a hozzám legközelebb álló kollegáknak. Aztán voltak, akik rákérdeztek. Aztán a vezetőségnek úgyis el kellett mondanom, hogy kicsit kíméljenek.
Aztán lassan-lassan megtudta mindenki.
31 hetes kismami
2009. máj. 28. 07:16
2/12 anonim válasza:
Én a közvetlen kolléganőmnek aki egyben a barátnőm is szinte a teszt után,a főnökömnek pedig a 10.hét környékén,hogy legyen ideje az utánpótlásról gondoskodni.Onnantól kezdve már mindenki tudta,de azoknak nem is mondtam volna,mert nem vagyunk olyan viszonyba,úgyis látták már mikor növögetett a pocak.6és fél hónapos korig dolgoztam.
2009. máj. 28. 07:24
3/12 anonim válasza:
Én ahogy kiderült szinte azonnal, mert egyből eljöttem táppénzre, mert már volt egy vetélésem. Én csak a közvetlen felettesemnek szóltam, aztán ő szólt az igazgatónak.
2009. máj. 28. 07:26
4/12 anonim válasza:
Én még nem szóltam, csak a közvetlen főnökömnek, de a többieknek nem mondom el, csak a 12. hét után.
2009. máj. 28. 08:29
5/12 anonim válasza:
Én úgy időzítettem a bejelentést, hogy akkor mindenki ott legyen (közvetlen kollégák, főnökök), egy megbeszélés után történt. Nagyon izgultam a reakciójuk miatt, hiszen köztudott, hogy a kollégák hozzáállása nem mindig jó... Akkor 16 hetes voltam.
2009. máj. 28. 08:36
6/12 anonim válasza:
December 31-én teszteltem pozitívat, január 5-én hétfő reggel felhívtam a közvetlen főnökömet, hogy babát várok, és már nem megyek (ennek több oka is volt, de ez most nem lényeges, bárki dönthet így). Gratulált.
2009. máj. 28. 08:53
7/12 anonim válasza:
Én a 12. heti uh után, hamarabb semmiképp nem akartam, mert volt már egy elhalt terhességem. Nem tudta senki, még a közvetlen kollégáim sem. Egyszerűen csak egyik reggel besétáltam a főnökömhöz, és annyit mondtam, hogy babát várok. :) Persze örült neki ő is, annak már kevésbé, hogy cégen belül kell valakit a helyemre keresnie, de hát ilyen az élet. Teljesen pozitívan álltak amúgy a dologhoz, én még dolgozni fogok 2 hónapig, ha még az egészségem is engedi (irodai munkát végzek).
2009. máj. 28. 09:19
8/12 anonim válasza:
Én elég veszélyes helyen dolgoztam, úgyhogy tudtam, hogy ha nőni kezd a pocak, akkor tuti eljövök táppénzre. Az egyik kolléganőm valahogy ráérzett, ő már az 5-6. héttől tudta. Neki épp pici unokája van, s sok jó tanácsot kaptam tőle+sok biztatást. A többieknek a 17. héten mondtam el, a főnökséggel egy héttel a tápénzre jövetelem előtt közöltem. Utolsó nap még egy kis sütivel, salátával kedveskedtem a kollégáknak, s következő héten már nem mentem.
Azóta vissza-visszanézek, de mki azt mondja, nagyo jó döntés volt, hogy eljöttem. Amúgy mindig szeretettel várnak, s hívnak a szervezett programjaikra:-)
22 hetes pocis
2009. máj. 28. 10:00
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt sokat segitetetek!
2009. máj. 28. 10:42
10/12 anonim válasza:
Szia!
Én kb. a 6. hétben mondtam meg, hogy az utódomról minél előbb tudjanak gondoskodni. Mindenki pozitivan állt a dolgokhoz. Még kb. két hónapig fogok dolgozni, utána táppénz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!