Mit tegyek szerintetek? Segitség!
23:15
Te egy szánalmas h*lye vagy, csakúgy, mint az összes többi, aki azt hiszi, hogy az örökbeadás is egy létező, reális opció. Itt egy fiatal, 18 éves, gondolom még iskolába járó lányról van szó, aki, ha úgy dönt, hogy örökbeadja majd a babát, attól még ki kell hordania, ki kell maradnia az iskolából (terhesen nem lehet suliba járni, ez szabály), szóval még essen is ki a tanulmányaiból, csak azért, hogy örökbeadja mittudomén kinek.
Akik ezt az "add inkább örökbe" sz*rságot kitalálták, azok látszik, hogy azt sem tudják, mi az a terhesség és mivel jár (testet-lelket megviseli, stb)... Korcsok.
húú! Korcsok?!
Na, mindegy! 23.15. vagyok. Harmadik terhességemben vagyok most, tudom, mit jelent terhesnek lenni, méghozzá problémákkal. És nagyon sok ismerősöm van, 16 évestől felfelé, akik szültek babát, mindnek van szakmája azóta, rossz körülmények között egyik sem él.
Szerintem az is jó, ha valaki hamar szül, és később kezd dolgozni.
Apa nélkül meg nagyon sokan nőnek fel, és huszonévesen egy gyerekkel azért nem lehetetlen ismerkedni, ma meg már nem is egyedi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!