Mi lehet? Mi a bajom? Segitseg, anyukak!
Ha a doki azt mondta, h a baba ott van es raadasul fejlodik, koranak megfelelo, akkor szerintem ne aggodjal. Fura lehet tenyleg, na meg biztos varod is, h mar legyen pocid, de hidd el, elobb utobb lesz. Szerintem az lehet nalad, h nagyon nagyon izmos a hasfalad, sportos alkat vagy, az ilyen noknel kesobb latszik. Volt egy kolleganom, az o hasa pl 7 es fel honaposan annyira pici volt, h en tatott szajjal neztem, kb akkora mint az enyem 3 es fel honaposan. Es kepzeld, vegul 4 kilos kisfiut szulr, en meg 2 es fel kilos lanyt. A lenyeg: a baba fejlodjon, aztan neked is lesz pocid, ha nem is nagy.
Boldog babavarast!
Nekem sem látszik még semmi sem, és totál kivagyok.
Csak tapintással érzem, hogy kerekedik a méhem :(
4.5 hós vagyok.
Hány hetes vagy, kedves kérdező?
És rakj már fel légy szíves a pocidról képet, oldalról és szemből ha nem gond. Nagyon kíváncsi vagyok. Nekem 16 hetesen már rendes pocakom volt, de mindenki más. Ha az orvos azt mondta minden ok, akkor ne aggódj.
Szia!
Én voltam egy ilyen pocakos találkozón,ahol minden ismerős gratulált,hogy végre sikerült!Kérdezték 5-6 hetes vagyok?Én meg mondtam,hogy 19!Senki nem hitte el!Most 23 hetes vagyok,de ha nem nagyon szűk pulcsit veszek fel,még mindig nem nagyon venni észre!A babám nagy pedig!Érzem folyamatosan hogy mozog,meg hullámzik a hasam másis érzi,de alig alig látszik!Nekem sajna annyira bent van,hogy el is nyomta a húgyvezetékem,ígykórházés műtét lett belőle! :( De a babaám jól van az a lényeg!
Szóval teljesen normális amit tapasztalsz!
Én is sportoltam előtteés a 19. hétig is!
Hány hetes vagy? Nem hiszem, hogy gond lenne, nekem kb csak a 24 héttől kezdett pocakom lenni, de nem volt olyan feltünő, pl kabátban nem látszott egyáltalán. Most 31 hetes vagyok, most kezd csak igazán kerek kismamás pocakom lenni, pedig nagyon alacsony vagyok.
Sok mindentől függ, hogy mikor kezd rendesen látszani a pocak, a baba fekvésétől, a placenta elhelyezkedésétől, a hasizomtól, kortól meg még kitudja mi mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!