Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet? Mi a bajom? Segitseg...

Mi lehet? Mi a bajom? Segitseg, anyukak!

Figyelt kérdés
28 eves terhes no vagyok.5 honapos vagyok, es borzasztoan aggodok.Regebb jartam kondizni meg minden nagyon karcsu es lapos hasam volt/van. :(A hasam olyan mint amilyen volt 25-26 evesen, mint amikor nem voltam meg terhes.A hasam semmit sem nott.Az orvos azt mondta, hogy tenleg terhes vagyok, es hogy a baba fejlett, szoval semmi baja sincs.Azon kivul meg voltam 2 orvosnal.Ilyent meg nem latta.Volt meg ilyen masnak is???Mi a bajom?Segitsetek!!!!
2012. jan. 13. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi bajod. Erős a hasizmod, máshogy nyúlik. Én 6 hónaposan úgy néztem ki mint aki jól lakott, aztán szép fokozatosan növögetett, de még 7 hónaposan is olyan vagyok mint más 4-5 hónaposan. Az én babám is szépen nő, semmi különöset nem észleltek. Ha a doki azt mondja minden rendben , akkor minden rendben! :) Boldog babavárást. (én úsztam és hegyet másztam, úszni még mindig szoktam.)
2012. jan. 13. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha a doki azt mondta, h a baba ott van es raadasul fejlodik, koranak megfelelo, akkor szerintem ne aggodjal. Fura lehet tenyleg, na meg biztos varod is, h mar legyen pocid, de hidd el, elobb utobb lesz. Szerintem az lehet nalad, h nagyon nagyon izmos a hasfalad, sportos alkat vagy, az ilyen noknel kesobb latszik. Volt egy kolleganom, az o hasa pl 7 es fel honaposan annyira pici volt, h en tatott szajjal neztem, kb akkora mint az enyem 3 es fel honaposan. Es kepzeld, vegul 4 kilos kisfiut szulr, en meg 2 es fel kilos lanyt. A lenyeg: a baba fejlodjon, aztan neked is lesz pocid, ha nem is nagy.

Boldog babavarast!

2012. jan. 13. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Jajjj de irigy vagyok!!!Nekem meg már 12 hetesen akkora hasam volt,hogy azt hitték félidős vagyok.Meg is lett az eredménye,pedig nem híztam sokat(8 kiló),akkora kötényhasam lett,hogy nemsoká plasztikázzák.iszonyat ronda,egyszer tettem fel ide képet róla,de mindenki elszörnyedt!!!! :(
2012. jan. 13. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 6 hónaposan kezdett el látszódni a pocakom,de akkor sem volt hatalmas,mondjuk én elég magas vagyok.A lányom 3620 g és 52 cm lett:)
2012. jan. 13. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem látszik még semmi sem, és totál kivagyok.

Csak tapintással érzem, hogy kerekedik a méhem :(

4.5 hós vagyok.

2012. jan. 13. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is mindig ezen agyaltam, mert mindenki azzal idegesitett, hogy nem látszik semmi. mondtam az orvosomnak (nő egyébként) , hogy miért ilyen pici a pocakom. Azt mondta, hogy mert nagyon csinos kismama vagyok. A baba nekem is megfelel a korának mérete alapján. De vagyunk még egy páran így. De még mindig jobb mintaha hatalmasra nőtt volna már most. Most vagyok 31 hetes másnak már 20 hetesen van ekkora pocija. Engem már nem érdekel mert a baba jol van és nagyobb is.
2012. jan. 13. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy, kedves kérdező?

És rakj már fel légy szíves a pocidról képet, oldalról és szemből ha nem gond. Nagyon kíváncsi vagyok. Nekem 16 hetesen már rendes pocakom volt, de mindenki más. Ha az orvos azt mondta minden ok, akkor ne aggódj.

2012. jan. 13. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én voltam egy ilyen pocakos találkozón,ahol minden ismerős gratulált,hogy végre sikerült!Kérdezték 5-6 hetes vagyok?Én meg mondtam,hogy 19!Senki nem hitte el!Most 23 hetes vagyok,de ha nem nagyon szűk pulcsit veszek fel,még mindig nem nagyon venni észre!A babám nagy pedig!Érzem folyamatosan hogy mozog,meg hullámzik a hasam másis érzi,de alig alig látszik!Nekem sajna annyira bent van,hogy el is nyomta a húgyvezetékem,ígykórházés műtét lett belőle! :( De a babaám jól van az a lényeg!

Szóval teljesen normális amit tapasztalsz!

Én is sportoltam előtteés a 19. hétig is!

2012. jan. 13. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy? Nem hiszem, hogy gond lenne, nekem kb csak a 24 héttől kezdett pocakom lenni, de nem volt olyan feltünő, pl kabátban nem látszott egyáltalán. Most 31 hetes vagyok, most kezd csak igazán kerek kismamás pocakom lenni, pedig nagyon alacsony vagyok.

Sok mindentől függ, hogy mikor kezd rendesen látszani a pocak, a baba fekvésétől, a placenta elhelyezkedésétől, a hasizomtól, kortól meg még kitudja mi mindentől.

2012. jan. 14. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!