Fiatal anyukák irjátok már le hogy veletek mi volt terhesség alatt meg szülés után pl sulival be tudtátok -e fejezni 15 -25 évesek érdekelnének?
24 évesen szültem. Akkor halasztottam az az évet az egyetemen, mert az államvizsgát nem tudtam volna megcsinálni. Most szeptemberben újra elkezdtem, de nem jártam be, nem vizsgáztam. Így bukom ezt az évet. Pláne azért, mert van egy tárgyam, amit harmadszor vettem fel. Negyedszer már csak dékáni engedéllyel lehet. Szóval most várok még vele.
Mondjuk második diploma, így annyira nem izgat, mi lesz vele, mikor lesz meg. Ráér. :)
8 hónapos volt a fiam, mikor leállamvizsgáztam a jogon. Segítségem annyi volt, hogy apa itthon maradt 2 napot, és az anyukámék is feljöttek 2 napot, a többi tanulást akkor oldottam meg, amikor a kicsi aludt.
Szerintem simán meg lehet csinálni.
Én 15 évesen szültem a fiamat. Az általános iskolát befejeztem, épp akkor folyt az első évem egy 5 évfolyamos gimiben.
A 9-10-et megcsináltam magántanulóként, utána pedig a fiammal és az apukájával hármasban Angliába költöztünk, így ez félbe szakadt.
Miután visszajöttünk sok iskolát felkerestem, végül egy fodrász tanfolyam mellett döntöttünk, aminek 10. évfolyam a követelménye.
Épp elkezdődött volna, mire kopogtatott a gólya (itt már évek óta szerettünk volna kistesót, és ez volt tulajdonképp az utolsó hónapja). A tanfolyamot egyre csak húzták-halasztották, és már a második trimeszter elején tartottam, mire el is kezdődött. Akkor ismét megbeszéltünk itthon, nem kezdtem el, mivel az egy évből már csak maximum 4 hónapot mehettem volna (messze van és az utolsó hetekben biztosan nem vonatoztam volna heti 3x3 órát), aztán kezdhettem volna előről, így fölösleges pénzkidobás lett volna.
3 hónapig dolgoztam, aztán lejárt a szerződésem.
Most épp semmit nem csinálok tulajdonképp, májusban fog megszületni a második fiunk. Utána mihamarabb szeretnénk 3. gyereket, és aztán meglátjuk, mindenképp szeretnék tanulni valamit.
Egyik válaszolónál elgondolkodtam, tényleg meg lehet-e az érettségije, hisz le sem tudja írni.
Én érettségi után szültem, 18 voltam. Utána 1 évvel elkezdtem a fősulit, 4 év múlva lediplomáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!