Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal anyukák irjátok már le...

Fiatal anyukák irjátok már le hogy veletek mi volt terhesség alatt meg szülés után pl sulival be tudtátok -e fejezni 15 -25 évesek érdekelnének?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen szültem. Akkor halasztottam az az évet az egyetemen, mert az államvizsgát nem tudtam volna megcsinálni. Most szeptemberben újra elkezdtem, de nem jártam be, nem vizsgáztam. Így bukom ezt az évet. Pláne azért, mert van egy tárgyam, amit harmadszor vettem fel. Negyedszer már csak dékáni engedéllyel lehet. Szóval most várok még vele.

Mondjuk második diploma, így annyira nem izgat, mi lesz vele, mikor lesz meg. Ráér. :)

2012. jan. 11. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapos volt a fiam, mikor leállamvizsgáztam a jogon. Segítségem annyi volt, hogy apa itthon maradt 2 napot, és az anyukámék is feljöttek 2 napot, a többi tanulást akkor oldottam meg, amikor a kicsi aludt.

Szerintem simán meg lehet csinálni.

2012. jan. 11. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 15-25 túl tág határ... nem mindegy hogy mennyire fiatal az ember, végülis 15 évesen gyerek, 25-re már minden bizonnyal mindenféle tanulmányon túl van, de a nagyrészén legalábbis, és dolgozik.
2012. jan. 11. 15:07
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Szia en 22 evesen szultem eloszor.Az alltalanos es kozepiskolat be fejeztem le erecsegiztem es nem tanultam utana tovabb hanem dolgozni mentem!!!Igy gyedest kaptam a kicsi utan!!!Amig ithol voltam csak vele tolltotem az idomet de az az igazag hogy nem is tudtam volna mellete tanulni mert nem volt kire hagyam!!!Mi kis varosban elunk es itt nincs se gyerekmegorzo se babysiter!!!Ugy hogy csak velem tudod lenni mert apa meg dolgozni jart!!En meg a soforiskolat sem tudtam csinalni mert ara sem lett volna idom!!!De ha van segitseged es van aki vigyazon a picire akkor szerintem siman tudsz mellete iskolaba jarni!!!
2012. jan. 11. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Az tény, hogy ha van segítségem, akkor nem buktam volna ezt az évet. De sajna nincs kire bízni, a férjem sokat dolgozik. Mert a tanulás az csak egy dolog, azt lehet akkor, amikor alszik a kicsi. De bejárni nem igazán tudtam. 60 km a suli.
2012. jan. 11. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 22 évesen szültem, már befejeztem akkora a középsulit, leérettségiztem és dolgoztam. Viszont folyamatban volt a jogsim. Elkezdtem és akkor derült ki, hogy babát várok, a kreszt meg a forgalmit simán tudtam csinálni, de aztán abba kellett hagynom, mert veszélyeztetett lettem. A kislányom 6 hónapos korában újra folytattam, mindig késői időpontokba mentem vezetni, így anyu munka után átjött és addig vigyázott a lányomra. Mikor kb 1 éves lett a lányom, akkor meg el kezdtem egy levelezős sulit, ott hétvégén volt tanítás, így apa tudott rá vigyázni, amíg suliba voltam.
2012. jan. 11. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen szültem a fiamat. Az általános iskolát befejeztem, épp akkor folyt az első évem egy 5 évfolyamos gimiben.

A 9-10-et megcsináltam magántanulóként, utána pedig a fiammal és az apukájával hármasban Angliába költöztünk, így ez félbe szakadt.

Miután visszajöttünk sok iskolát felkerestem, végül egy fodrász tanfolyam mellett döntöttünk, aminek 10. évfolyam a követelménye.

Épp elkezdődött volna, mire kopogtatott a gólya (itt már évek óta szerettünk volna kistesót, és ez volt tulajdonképp az utolsó hónapja). A tanfolyamot egyre csak húzták-halasztották, és már a második trimeszter elején tartottam, mire el is kezdődött. Akkor ismét megbeszéltünk itthon, nem kezdtem el, mivel az egy évből már csak maximum 4 hónapot mehettem volna (messze van és az utolsó hetekben biztosan nem vonatoztam volna heti 3x3 órát), aztán kezdhettem volna előről, így fölösleges pénzkidobás lett volna.

3 hónapig dolgoztam, aztán lejárt a szerződésem.

Most épp semmit nem csinálok tulajdonképp, májusban fog megszületni a második fiunk. Utána mihamarabb szeretnénk 3. gyereket, és aztán meglátjuk, mindenképp szeretnék tanulni valamit.

2012. jan. 12. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Egyik válaszolónál elgondolkodtam, tényleg meg lehet-e az érettségije, hisz le sem tudja írni.

Én érettségi után szültem, 18 voltam. Utána 1 évvel elkezdtem a fősulit, 4 év múlva lediplomáztam.

2012. jan. 12. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
15-07 Szerintem te ezzel helyesírással még az általánost sem jártad ki. Bocs, de nem tudtam szó nélkül hagyni.
2012. jan. 12. 15:05
 10/10 anonim válasza:
23 éves vagyok, egy hónapja szültem, és az utolsó félévem halasztom.
2012. jan. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!