Aki terhesség alatt sokat hízott annak milyen volt a szülés?
Figyelt kérdés
30 hetesen +18 kg-nál tartok. Mennyi hízásra számíthatok még?2012. jan. 4. 10:35
1/9 anonim válasza:
55 kg-al kezdtem a terhességet és 90 kg-al mentem szülni.ZABÁLTAM.A végén bevizesedtem, ha vizesedésre vagy hajlamos(ami már nekem a 30 héten kicsit látszott, de még "nem sejtettem semmit" :D), akkor még fogsz hízni.Az orvosom azt mondja-mondta, hogy az utolsó 1 hónapban lehet annyit hízni, mint az egész terhesség alatt, ha zabál valaki (mint én), vagy ha vizesedésre hajlamos, namármost én mind a "két eset" voltam.
2/9 anonim válasza:
Most jön a java!
Én az elsővel 22-t, a másodikkal 12-t híztam, utóbbinál is megszóltak, hogy sok. :(
Amúgy a szülést szerintem nem befolyásolja, hacsak nem kórosan sokat hízol.
3/9 anonim válasza:
kerek 30kilót híztam, elég könnyű szülésem volt. lement minden felszedett kiló. most 12 hetes kismama vagyok..és rettegek. nem akarok megint ennyit hízni. sokkal jobban odafigyelek, mit és mennyit eszem. eddig 60dkg.ot híztam. első terhességemnél a 12.hétig 1 kilót szedtem fel. hát...mozogni nem mozoghatok, szóval reménykedem:)
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire függ össze a súly a szüléssel...én babával, lepénnyel, vízzel együtt 18 kg-t híztam, az se kevés, de nekem az első fájástól számítva 2 óra alatt megvolt a baba, viszont ismerek olyat, aki össz 9 kg-t szedett fel, és 16 órát vajúdott.
5/9 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy pl. valaki sokat hízik és emiatt nehéz a mozgása, és a kevés mozgás miatt nem nyílik vagy ilyesmi. Vagy hogy a légszomj megnehezíti a vajúdást/szülést.
2012. jan. 4. 12:21
6/9 anonim válasza:
Nekem 30 kilóval nem volt se légszomjam se semmi!
7/9 anonim válasza:
Szia! 25 kg-ot híztam összesen, ebből az utolsó két hónapban 10 kilót. (95 kilósan szültem). Betöltött 42. héten indították meg a szülést, mert magától nem nagyon akart kibújni a lányunk :-). 6 óra alatt megvolt a baba, viszonylag könnyű, hüvelyi szüléssel. (A baba 3900 g és 59 cm volt.) Én sajnos eléggé sokat ettem, az utolsó pillanatig tudtam jó nagyokat enni, rám nem volt igaz, hogy a baba nem hagyott helyet a gyomromnak. :-) De ha lesz második baba, már jobban oda fogok figyelni, mert a végén magas lett a vérnyomásom, és fájtak a térdeim, derekam, hátam.
8/9 anonim válasza:
Én 66 kg-mal kezdtem a terhességet (nem voltam hányós), végig ugyanolyan jó étvágyam volt, végig szedtem terhesvitamint, és 87 kg-mal mentem szülni. (168 cm magas vagyok). Nem érzem, hogy ez megnehezítette volna a szülést. A szülés után 1 héttel 75 kg voltam.
9/9 anonim válasza:
A kislányom 11 nappal született korábban a kiírt időpontnál, mindaddig 26 kg-ot híztam. Már félidősen bevésték nagybetűkkel a kiskönyvembe, hogy "DIÉTA". Szénhidrátszegény kenyeret ettem és úgy étkeztem ahogy a terhességi cukorbetegséggel küzdő kismamák. Akkor nagyon nehéz volt, de utólag áldom a védőnőt, mert ugyan sokat híztam, de az mind víz volt. 5 hónap alatt ment le, most 1 évvel a szülés után 1 kg maradt rajtam...
Ha hajlamos vagy vizesedésre még bármennyit hízhatsz... :) Remélem kicsit segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!