Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bele lehet halni az abortuszba...

Bele lehet halni az abortuszba 11 hetesen?

Figyelt kérdés
Én írtam ki azt a kérdést, hogy a szüleim nem akarják a babát, de mi igen a párommal. Szóval nem hiszem, hogy elevetetem, de anyu nagyon erőlteti. Annyira nehezen bírok a saját lábamra állni. Ez a baj.
2012. febr. 29. 14:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%
Írtam ahhoz a kérdésedhez is,de nem akarlak megbántani.19 éves vagy,van párod,akarjátok a gyereket.De hogy akarsz gyereket,ha nem állsz ki már most mellette?20 évesen lettem terhes,igaz engem nem is akartak lebeszélni róla,de nem is hagytam volna!!Fel kell nőni az anyasághoz.Abortuszba akkor halhatsz bele,ha vmi orvosi műhiba történik,de egyéb esetben nem.Ennek is utána kellene nézned!!Ha meg tényleg érettnek tartod magadat az anyaságra,akkor meg beszélgess el anyukáddal,hogy Anya, nem fogom a gyermekemet elvetetni!Így döntöttem és kész.Nem tudsz befolyásolni.Ha látja rajtad,hogy elszánt vagy,akkor látja azt is,hogy komolyan is gondolod.Ha irányíthat,akkor rájön arra,hogy nem vagy való az anyaságra,mert más kedvéért meg is ölöd a gyereked.E.
2012. febr. 29. 17:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Ez a video tényleg nagyon megható !!!!

Szerintem ha van hátteretek ahol felneveljétek a gyereketeket akkor semmiképpen sem vetesd el!!!!! Tartsd meg a kisbabátokat!!

3 éves kislány anyukája

és 6 hetes pocaklakó leendő anyukája :)

2012. márc. 2. 10:25
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak most vettem rá magam, hogy megnézzem a videót. Végigsírtam. Azt hiszem itt marad velünk:)
2012. márc. 3. 16:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia! Mire jutottatok? Lesz baba?
2012. márc. 31. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!