Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen ilyen álmokat?...

33 hetesen ilyen álmokat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Több mint 1 hete jöttem haza a kórházból, bevittek, mert gondok voltak, kaptam vasat, mgb6 ot és seduxent és azóta egyszerűen alig alszom. Nem panaszkodni akarok mert tudom ha meglesz a pici így lesz. De iszonyú rémálmaim vannak, ha felkelek és visszaalszom folytatódik, vagy egy újabb következik. A gyógyszerek hatása? vagy más is volt/ van így vele? Segítsetek kérlek, mit tehetnék? Mert már kimerülök teljesen.
2012. febr. 29. 06:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg a terhességgel jár? Ja és folyton sírva, zokogva kelek fel. A terhesség elején volt így de ez a sírás már durva..
2012. febr. 29. 06:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az általad felsorolt gyógyszerektől biztosan nem lehet ez. Viszont a terhességi hormonoktól annál inkább. Én is álmodtam sok fájó dolgot, halálról, szörnyszülött csecsemőről és még sorolhatnám. Minden félelmem, szorongásom megjelent az álmaimban. Ez természetes, még ha nem is kellemes. S a reklámokon is simán tudtam sírni, meg anyósom beszólásain nem egy óráig gyötrődtem, mint máskor, hanem egy hetet bőgtem rajta. Aludni pedig tényleg egyre nehezebb a vége felé már, bár nekem azért sikerült, még ha részletekben is, de eleget aludtam.
2012. febr. 29. 08:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Én nem tudom de most is majd leragad a szemem, ahogy mondod te is hogy halálról álmodom, babákról, hogy kergetnek meg akarnak ölni, és valóban én is sírok a reklámokon, elég ha valaki olyan 'meghatóan' néz már azon sírok :( nem fáj semmim,szóval se a hátam se a derekam hála az égnek, hogy azért ne bírjak aludni, de ez már rossz :(
2012. febr. 29. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!