18 hetes kismamik hogy vagytok? Voltatok mar uh-on? Mekkora a babotok? Fiu/lany? Nev? kellemes babavarast!
Én március 5.-ére kaptam időpontot,akkor leszek 18 hetes.
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy kisfiú vagy kislány,de az a lényeg,hogy ne legyen semmi baja.
Ha fiú a nagyfiam fog örülni nagyon,ha kislány akkor meg a férjem.De persze mindegy,csak egészséges legyen!
hétfön mentem UHra mert a tanácsadáson azt mondta a doki hogy menjek az ultrahangos orvos visszarendelt márc 9 re mert az mondta hogy mégcsak 17+ os vagyok de olyan jó volt látni hogy dobod a kis szive meg meg van minden végtagja meg az AFP eredmény is rendben van! mocorogni nem érzem még 18 hetes és 1 napos lehet azért mert nem vagyok túl sovány meg az is lehet hogy első baba! kaptam egy két eredményt azért
BPD: 40/49mm
Femur:24mm
ugyhogy vagyon várom már a jövőhét pénteket! nagyon kíváncsi vagyok hogy a megérzésem becsap e mert én úgy érzem hogy kislányt hordok a pocakomban:) Mindenkinek boldog babavárást!
Sziasztok!
Én márc.8-án megyek uh-ra, akkor 19 hetes leszek. Már nagyon várom én is, szeretném tudni, hogy minden rendben van, és persze jó lenne tudni a nemét is. Én 15 hetesen kezdtem el érezni a mozgásokat, most már a férjem is érzi (második baba). Egyre többet mocorog, ez olyan megnyugtató tud lenni! Az afp eredményem jó lett, és már az émelygés/hányás is elmúlt szerencsére.
Igen nekem is augusztus 6 vagy 7. Egyik helyen ezt mondják,másikon meg azt.Mindegy.Nekem már az is jó lenne ha július 15-ig kibírnám!
Hová valósi vagy?Én debreceni vagyok.
Tényleg tudja valaki,hogy a debreceni klinikán mennyit kérnek az UH képért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!