Kismamik akik kislányt várnak mit éreznek?
Szia!
Én sem bírtam megenni a húsokat, se tejet nem tudtam inni a 30.hétig, se a kenyér héját! Viszont nagyon sok gyümölcsöt ettem, és vaj/sajtkrémeket ettem, mert se a szalámit se a sonkát nem bírtam az elején megenni! Édességet az elején nem kívántam csak talán a 25.héttől! De akkor nagyon beindultam! :) Én sokat émelyegtem, hánytam, de a 12.héten teljesen elmúlt! Hízni nagyon keveset híztam az elején, most 38hetesen 13kg plusznál tartok! de csak a pocin látszik, szóval nem feltűnő! (mondjuk én elég vékony voltam 45kg, 167cm) És az arcom elég problémás volt az elején, plusz a hajam se volt a toppon, az is úgy a 25.héten rendeződött! Viszont ami pozitívum, hogy a szőröm nem nő valami gyorsasággal :)
Remélem tudtam segíteni!
Lányommal rengeteg csípős kaját, salátákat és tonnányi mennyiségű narancsot ettem, hányinger elkerült, talán kétszer émelyegtem.
Fiamnál állandóan csemege ubit és mustáros kenyeret ettem lekvárral:)) gyümi nem ment, hányingerem kb háromszor ha volt ott se hánytam egyszer sem.
Június közepére várjuk a kislányunkat :)
Az elején nagyon undorodtam a méz szagától, de annyira hogy nem tudtam megmaradni senkivel egy szobában, ha mézes kézmosószappannal mosott kezet. Hányás szerencsére elkerült, összesen kétszer hánytam. Amire nagyon rá vagyok kattanva: tejtermékek, uborka (és ez a kettő együtt, az elején ölni tudtam volna a savanyú uborkáért tejjel) és a paradicsom. :)
24+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!