9 hetesen menstruáció érzés, ez normális?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok és néha olyan érzésem van mint menstruáció elött szokott lenni. Nem görcs, csak olyan furcsa érzés. Szerintetek ez normális? Nagyon félek a vetéléstől és aggodok,hogy ez annak a jele is lehet :(
Gondolom az se tesz jot, hogy a 15 hós lányomat emelgetem.
Előre is köszönöm a választ!
2008. ápr. 8. 21:59
1/5 anonim válasza:
Igen ez normális,ne aggódj.Én 31 hetes vagyok és elejétől mindig ilyen érzésem van,a menzeszhez közeledve még görcsölök is 3 napot.Nekem is van egy kisfiam,de azzal nem volt ilyen gond.Azt azért tanácsolnám hogy próbálj kevesebbet emelgetni.Boldog babavárást!!!!!
2/5 anonim válasza:
dehogy baj.ne aggodj.általában mindenkinek van.Nekem edig nem volt de most jött elő. 6hets vagyok
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális, mindenki átment rajta, ne aggódj! Nekem a doki MagneB6-ot javasolt, napi 3*1-et, mérséklődtek a görcsök, majd meg is szűntek. Recept nélkül lehet kapni. További boldog babavárást.
4/5 anonim válasza:
A mensi érzés teljesen normális, nekem 11 hétig megvolt szinte folyamataosan, és azóta is időnként érzem. A méh növekedését jelzi, ne félj, abszolut nem a vetélésre utal!!!
De a babaemelgetéssel azért vigyázz, próbáld ne emelni, hanem legugolni hozzá, vagy ágyról, székről felvenni.
5/5 anonim válasza:
Ez az érzés sokáig meg fog még maradni. De ha nem erős görcs, és nincs vérzés, akkor nyugi!!!!!
Nem kell aggódni, hisz minden rendben van. Gratulálok!
13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!