Az normális, hogy a kimaradt menstruáció időpontjában néhány cseppnyi halvány barnás folyásom volt?
2 napon tapasztaltam ilyet és azután már nem.
Az enyhe hasi fájdogálás és feszülő érzés normális ilyenkor?
Vérzés (barna folyás) a terhesség egyik szakaszában sem normális, de azért ne aggódj nagyon sokszor előfordul. A dokidnak mindenképp szólj, mert nem is olyan ritkán ez hormongyengeség jele lehet, akkor kapsz magzatmegtartó gyógyszert. Inkább egy telefon feleslegesen, mint hogy aggódj és esetleg baj legyen!
Minden jót!
18 hetes
Hát semmiképp sem normális, szerintem mutsd meg dokinak, és valószínű ír fel terhességmegtartó gyógyszert, nehogy a hormonok miatt legyen baj, mert az ugye orvosolható.
De nyugtasson az a gondolat, hogy sokaknak van ilyen jellegű problémájuk, és mégsem lett baj, fő hogy időben doki lásson, mert azért nem játék.
Sok sok sikert, remélem minden ok lesz veletek.
Köszönöm a kedves válaszod!Persze nem arról van szó,hogy egyfolytában vérzek,csak a menstruációm időpontjában volt 2 csppnyi halvány barna pötty a bugyimon.De azóta ilyen már nincs!
Aranyos vagy,hogy te nem akrsz rögtön megrémíteni!
Első terhességemnél enyhe barnázás volt majd pár nap és vérzés lett, el is ment a babám. A második terhességemnél 1 csepp barnás-vér volt, és szerencsére minden rendben van azóta.
Nem normális semmilyen barnázás vagy vérzés. Lehet ártalmatlan és rossz előjel is.
Szerintem azért szólj a dokidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!