Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-8 terhes kismamák. Hogy...

5-8 terhes kismamák. Hogy viselitek a várandóságot? Milyen tüneteitek vannak? Milyen vitamint szedtek?

Figyelt kérdés
terhesség, 5-8 hetes, kismama, várandóság, vitamin, tünetek
2012. febr. 21. 13:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%

Sziasztok!

En is a masodik babat varom.Mar van egy 2,5 eves kisfiam.

8+3 hetes kismama vagyok. Engem az 5.hettol kinoz az egesz napos hanyinger. A fiamnal is hanyingeres voltam de nem ennyire. Most nagyon durva hanyingerem es emelygesem van raadasul nagyon faradekony vagyok, egesz nap aludnek. Szinte hasznalhatatlan vagyok egesz nap.

A szexet a hatam kozepere se kivanom. Valahogy a ferjem "szagara" (illatara) is alergias vagyok.

Szoval nagyon gaz. Csod tomegnek erzem magam.

Nagyon remelem,hogy a 12.het korul majd elmulnak ezek a dolgok.

Centrum Maternat szedek (kulfoldon elek amugy) meg fol savat.

Nagyon kislanyra szamitunk (direkt arra gyurtunk :) de ha kukacos se baj csak egezseges legyen:)

2012. febr. 23. 05:25
 22/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 5 hetes vagyok,jövő héten megyek orvoshoz!Van már egy 2 éves kisfiam!Vele semmi bajom nem volt,most meg tegnap egész nap szédültem és egész nap feszül a hasamalja!Gravidát és magne B6-ot szedek!

2012. febr. 24. 10:30
 23/30 A kérdező kommentje:
Hogy viseled a kisfiad mellett a terhességet? Egy szobába rakjátok a picit a nagyobbikkal gyermekkel vagy külön?
2012. febr. 24. 12:28
 24/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Elég nehéz mert nagyon fáradt vagyok és a kisfiam pedig igényli hogy foglalkozzak vele,akkor tudok pihenni ha apa megjön 4 után!Én úgy tervezem hogy egy szobába rakom őket,remélem menni fog:)Egyébként kislányt szeretnénk,de ha még egy kisfiú az se baj:)

2012. febr. 24. 13:38
 25/30 anonim ***** válasza:
16. (ikres) válaszoló vagyok: a legutóbbi uh-n már csak egy babuci volt, de hát mondta is az orvos, hogy felszívódhat.:( Szerencsére a másikkal minden rendben, csak nekem szűnne már ez az állandó émelygés! Mi is úgy vagyunk vele, mint az előző válaszoló.:)
2012. márc. 5. 09:47
 26/30 A kérdező kommentje:
Mikor kell visszamenned ellenőrzésre? Én sem viselem a legjobban.........sőt.........
2012. márc. 5. 13:20
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdezed (25-ös:) akkor én 20-án megyek integrált tesztre és 12. heti uh-ra. És Te kedves Kérdező? Tényleg, névtippetek van már?
2012. márc. 6. 09:02
 28/30 anonim ***** válasza:

Szia!

24-es vagyok!

Nekem 16.án kell mennem vissza ellenörzésre akkor leszek 8 hetes!

Nálunk a felmerült nevek:

Kisfiú:Marcell

Kislány:Adrienn

2012. márc. 6. 10:07
 29/30 A kérdező kommentje:
nekem 2 hét múlva kell mennem ismét UH-ra, chorionboholy mintavételem lesz, így az integrált teszt lehetőségével nem élek; genetikai UH- is lesz, én nagyon sokat émelygek, hányingerem van,sok gyomorsav, a nevek: férjem ősi magyar nevet szeretne
2012. márc. 6. 14:07
 30/30 A kérdező kommentje:
az nem hosszú hétvégés időszak lesz? lesz akkor terhesgondozás UH? erre kérdezz rá, ha nem magánba mész; nálunk nem lesz.......
2012. márc. 6. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!