5-8 terhes kismamák. Hogy viselitek a várandóságot? Milyen tüneteitek vannak? Milyen vitamint szedtek?
Sziasztok!
En is a masodik babat varom.Mar van egy 2,5 eves kisfiam.
8+3 hetes kismama vagyok. Engem az 5.hettol kinoz az egesz napos hanyinger. A fiamnal is hanyingeres voltam de nem ennyire. Most nagyon durva hanyingerem es emelygesem van raadasul nagyon faradekony vagyok, egesz nap aludnek. Szinte hasznalhatatlan vagyok egesz nap.
A szexet a hatam kozepere se kivanom. Valahogy a ferjem "szagara" (illatara) is alergias vagyok.
Szoval nagyon gaz. Csod tomegnek erzem magam.
Nagyon remelem,hogy a 12.het korul majd elmulnak ezek a dolgok.
Centrum Maternat szedek (kulfoldon elek amugy) meg fol savat.
Nagyon kislanyra szamitunk (direkt arra gyurtunk :) de ha kukacos se baj csak egezseges legyen:)
Szia!
Én is 5 hetes vagyok,jövő héten megyek orvoshoz!Van már egy 2 éves kisfiam!Vele semmi bajom nem volt,most meg tegnap egész nap szédültem és egész nap feszül a hasamalja!Gravidát és magne B6-ot szedek!
Utolsó vagyok:
Elég nehéz mert nagyon fáradt vagyok és a kisfiam pedig igényli hogy foglalkozzak vele,akkor tudok pihenni ha apa megjön 4 után!Én úgy tervezem hogy egy szobába rakom őket,remélem menni fog:)Egyébként kislányt szeretnénk,de ha még egy kisfiú az se baj:)
Szia!
24-es vagyok!
Nekem 16.án kell mennem vissza ellenörzésre akkor leszek 8 hetes!
Nálunk a felmerült nevek:
Kisfiú:Marcell
Kislány:Adrienn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!