5-8 terhes kismamák. Hogy viselitek a várandóságot? Milyen tüneteitek vannak? Milyen vitamint szedtek?
Femibion 800-ast szedek. Ma megyek 17:00-re dokihoz.
Első voltam!
Sziasztok! Én ma töltöm a 8. hetet, holnap lesz két hete, hogy az első UH megvolt. Úgy néz ki, nekem is ikreim lesznek!! Már van egy 2 éves kisfiúnk (Ő nehezen jött össze), és most elsőre, spontán.. A családban mindkét részről vannak ikrek, de mi először kicsit megijedtünk tőle. 1 hét múlva kell újra mennem, a dokim szerint még az egyik baba felszívódhat.:( Bár már mindkettőjükben volt szívhang, és nagyobbak is a terhességi kornál. Émelygés, gyomorégés van, a hányásig még nem jutottam el, de olykor lehet, hogy jobb lenne.:) Femibiont (és utrogestant) szedek.
31 éves kismama
Gratula nektek!
Én is örülnék neki nagyon,ha ma azt közölné velem a doki, hogy ikreink lesznek. (már van egy 3,5 éves kisfiam):-)
Nálunk a férjem mondja, hogy ikrek lesznek :)
Miért szívódhat fel? Mit mondd a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!