Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen szülésre számíthatok,...

Milyen szülésre számíthatok, ha évekkel ezelőtt medencecsont törésem volt?

Figyelt kérdés
2003- ban medencecsont törésem volt, 17 hetes terhes vagyok
2012. febr. 21. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem számít már ennyi idő távlatában.Egyik ismerősömnek súlyos autóbalesete volt, combnyak, térd, kéztörés, enyhe fokú gerincsérülés a nyaknál. és egyéb zúzódásaok.Rá öt évre teljesen simán szült, és mivel már a második babája volt/a kettő között volt a baleset/Összehasonlíthatóan ugyanolyan volt őszerinte.Ha szépen összeforrt a csontod, biztos, hogy nem okoz problémát.De ha nagyon aggódsz, kérdezz meg egy ortopédust.

Boldog babavárást!

2012. febr. 21. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt kórháza, orvosa válogatja. Nálunk azt mondták szülésfelkészítőn, hogy akinek medencetörése volt azt császározzák, ahogy a farfekvéseseket is. Van ahol viszont csak felajánlják a császár lehetőségét.

34 hkm

2012. febr. 21. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Az orvosoddal kell ezt megbeszélni, a leleteid fényében megmondja majd, mire van lehetőséged.

Én mindenképp keresnék egy megbízható választott orvost.

Gratulálok a babához!

2012. febr. 25. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is dokifüggő. Én mondjuk lehet, hogy nyugodtabb lennék, ha császároznának.
2012. febr. 25. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:

nem értem!

miért indokolt a császár?

a csont magától nem fog újra eltörni!

vagy miért? bocs, hogy belekérdezek!

nekem cukrom, magas vérnyomásom, hasi sérvem van, és fél tüdőm, mert a másik felét kivették, és természetesen akarnak születni!

2012. febr. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!