Milyen szülésre számíthatok, ha évekkel ezelőtt medencecsont törésem volt?
Szerintem nem számít már ennyi idő távlatában.Egyik ismerősömnek súlyos autóbalesete volt, combnyak, térd, kéztörés, enyhe fokú gerincsérülés a nyaknál. és egyéb zúzódásaok.Rá öt évre teljesen simán szült, és mivel már a második babája volt/a kettő között volt a baleset/Összehasonlíthatóan ugyanolyan volt őszerinte.Ha szépen összeforrt a csontod, biztos, hogy nem okoz problémát.De ha nagyon aggódsz, kérdezz meg egy ortopédust.
Boldog babavárást!
Szerintem ezt kórháza, orvosa válogatja. Nálunk azt mondták szülésfelkészítőn, hogy akinek medencetörése volt azt császározzák, ahogy a farfekvéseseket is. Van ahol viszont csak felajánlják a császár lehetőségét.
34 hkm
Az orvosoddal kell ezt megbeszélni, a leleteid fényében megmondja majd, mire van lehetőséged.
Én mindenképp keresnék egy megbízható választott orvost.
Gratulálok a babához!
nem értem!
miért indokolt a császár?
a csont magától nem fog újra eltörni!
vagy miért? bocs, hogy belekérdezek!
nekem cukrom, magas vérnyomásom, hasi sérvem van, és fél tüdőm, mert a másik felét kivették, és természetesen akarnak születni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!