Ti mitől féltek a legjobban kismamák?
Én magától a szüléstől nem félek, de a kórház utáni napoktól annál inkább. Itt lesz velem egy picike emberke, és jól bánok majd vele? Igaz tudom, hogy itt lesz anyukám és anyósom is, de...
Ráadásul a rokonságot ismerve a hazajöveteltől számítva 1-2 napon belül "ellepnek" minket, ez is nagyon idegesít.
A másik a koraszülés. Nem akarom falra festeni az ördögöt, de csak úgy nyugodtam meg teljesen, hogy a kórházi csomagom cakk-pakk készen áll, pedig csak 30 hetes vagyok... és azt hiszem "túlparás" :)
Sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak a terhesség alatt. Ilyenkor kicsit szégyellem is magam, hiszen semmi problémám sincs (még csak rosszul sem voltam az elején). Más szempontból is szerencsés vagyok, ugyanis nem vagyunk milliomosok, de azért 3 éves bedolgozott idő után eltudok majd menni gyed-re, stb., amit sokat nem tehetnek meg. A párom is dolgozik, nincs hitel a nyakunkon, végül is van egy szerető családom... és én mégis állandóan agyalok valamin.
Sok szerencsét, és jó egészséget (biztos nem fog hamarabb jönni az a gyerek :) )
Kedves vagy! :)
Nem azért írtam hogy lekifurdid legyen!Ez mindenkinek nagyon nagy változás!ÉS ezt mi nők hamarabb érezzük,mint a párjaink/családunk!ÉS ilyenkor sokszor egyedül agyalgatunk!:)
Ez teljesen normális,és ab félelmek is,hisz az isemretlentől általában félünk!:)Várjuk nagyon de azért félelemetes is!:)
Köszönöm én is a jókívánságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!