16 hetes vagyok és a párom nem fogad vissza. Én dramatizálom túl?
Akkor mégis szemétláda?
Akkor meg nem csoda, hogy kivagy.
Az is lehet nem akarja a gyereket, és így akar távol tartani magától.
Ez esetben passzolok, mert én egy ilyen embernek nem szülnék az tuti. (kommented fényében)
Mondjuk már nem tehetsz semmit, azon kívül, hogy mind a ketten épségben túlélitek!
Nagyon sajnállak, gondolom még van több 100 faktor, ami írja a történeteteket, szóval tényleg köpni nyelni nem tudok.:S
Én a te helyedben ha ő fizeti a jogsit megcsinálnám, apasági tesztet kérnék, és beperelném gyerektartásért. Ha külföldön dolgozik nem hiszem, hogy 30 ezret kapnál. Ha más a szüleid is külföldön vannak valahol, akkor odaköltözhetnél hozzájuk.
Én egy ilyen embert úgy húznék le anyagilag ahogy csak lehet. Ha ilyen szemét, legalább fizessen.
12hkm
Először az járt a fejemben, hogy örülhetnél neki, hogy noszogat, hogy csinálj meg a jogsit, mert nagyon nagy előny a mai világban. Külföldön éltek, gondolom ott sincs, aki rohanjon neked segíteni, ha a párod dolgozik.
Viszont így, hogy megcsal... Keményítsd meg a szíved, nem tesz jót a babádnak, ha idegeskedsz és bőgsz folyamatosan.
Tedd le a jogsit, mert ha itthon maradsz a kicsivel, még a párod sem lesz melletted. A kicsi a legfontosabb. Valószínű azért nem akarja hogy visszamenj, mert ott van neki a másik nő.
A szüleid támogatni fognak, az biztos. Beszélj velük, de ne menj vissza ehhez az alakhoz. Tudom, mi könnyen beszélünk. Viszont ha eddig megcsalt, ezután is meg fogja tenni. Kell neked az az idegeskedés? Nem. Inkább koncentrálj a kicsire, mert innentől Ő az életed.
17hkm, 3,5 éves anyukája
Ha valóban ekkora szemét a pasid, miért akarnál visszamenni hozzá? Meg akkor hogy jön ide a jogsi???
Kissé zavaros vagy.
6. válaszoló vagyok. Az alapján, amit először írtál, tényleg nem tűnt komolynak a párod fenyegetőzése, én is azt hittem, csak noszogatni akar, még ha ilyen szélsőséges módon is. Ráadásul írtad, hogy nincs hová menned, ezért javasoltam, hogy tedd le a jogsit és menj vissza hozzá.
Amiket azóta írtál, hát megáll tőlük az eszem. Szereted ezt az embert, szeretted valaha is, ha így bánt/bánik veled? Nekem nagyon úgy tűnik, itt a történet vége. Tovább kell lépned, és sürgősen kitalálnod, mit fogsz most tenni, hova mész a babával, miből fogsz megélni. Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél, bár én sem értem, egy ilyen idiótával miért vállaltál gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!