Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok és a párom...

16 hetes vagyok és a párom nem fogad vissza. Én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és a párommal egy másik országban élünk. Most hazajöttem M.o-ra hogy lerakjam a jogosítványt, de egyszerűen nem megy.nem bírom magam rávenni lelkileg és nem bírom addig itthon még nem lesz meg a jogsi, a párom nélkül. 3 hete itthon vagyok és még semmi vizsga nem volt, tanulni nem bírtam, állandó alacsony vérnyomásban szenvedek és a fejem szétszakad. Kb semmit sem tudok. Aztmondta nem mehetek hozzá vissza ha nem lesz meg a jogsi, de én meg visszamondom holnap és visszakérem a pénzt. 2 napja azt hajtja hogy oda vissza nem fogad, ha nem rakom le. mert h hogy hordom majd ide- oda a gyereket. megértem abban h kell a jogsi, de majd leraktam vna ha a baba 2-3 éves lesz. Aztmondta nem enged és akkor végeztünk egymással ha nincs meg. Nincs hova mennem sajnos. Egy ország választ el minket, a szüleim pedig szintén egy másik országban élnek. most anyukám itthon van velem, de kb 3 hetet marad még. Mit tehetnék? én dramatizálom túl? nem megy lelkileg. 3 kilot fogytam miota itthon vagyok és nincs oan nap h ne sírnék.
2012. febr. 19. 10:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Lehet én is túldramatizálom,de ilyen emberrel nem maradnék.1 fikarcnyi együttérzése sincs feléd.Később még ennyi sem lesz?Bocsi,de ilyenre én nem alapoznám,a sajátom,illetve a gyerekem életét.Ha megszülsz és nem úgy ugrálsz,ahogy neki tetszene,akkor vége??!!E.
2012. febr. 19. 10:09
 2/20 anonim ***** válasza:
66%

Igen te dramatizálod túl ezt az egészet.Nem hiszem el,hogy a kresz téged földhöz vág?Mindenkinek van jogsija aki írni olvasni tud,mára már alap (örülj neki,hogy megengedheted magadnak,mert sokan azért nem tudnak jogosítványhoz jutni mert nincs anyagi hátterük).

A párod kicsit durvább módszerrel próbál téged motiválni.

Nem egy nagy ördöngösség,meg tudod csinálni.Javadra vállik csak a dolog.És nem csak a nagyobb 2-3 éves gyerekeknél lehet használni az autót,nekem nagyon jól jött mikor orvoshoz,bevásárolni mentünk és kinnt szakadt az eső,vagy hideg idő volt.

2012. febr. 19. 10:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

...hááát, nem akarlak megbántani, de lehet, hogy van benne valami!

Nem az van,hogy nincs más eszköze rávenni téged, hogy tedd le a jogsit?

Nem az van, hogy sokat dolgozik, és szeretné, ha biztonságban lennétek azáltal, hogy bármi baj van, még külföldön is eljuttok kórházba?

Méghozzá gyorsan saját autóval?

Persze én csak találgatok, nyilván nem számoltál be részletesen mindenről, de feltételezem nem rossz ember, ha nem pocskondiáztak.

Picit gyerekesen állsz hozzá, ha terhes vagy, nőj fel!

Minden jót!

Bírd ki itthon, ha ügyes vagy, gyorsan megvan az a jogsi, vizsgák közt biztos hazamehetsz egy ölelésre!

2012. febr. 19. 10:52
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Nem lehetsz ilyen nyápic!

Embereld már meg magad!Gyorsan megcsinálod és mehetsz haza!

Szedd össze magad!Egy élet növekszik benned,akiért TE leszel afelelős...Temeg ittnyafogsz!Örülj,hogy anem azon kell nyavajognod,hogy nincs meg rá a pénz!Megvan gyorsan megcsinálod és kész!

2 éves kislány és 28 hetespocakcsajszi anyuja

ÉS nem panaszkodtam ennyit a 28 hét alatt mint Te most,pedig nagyon kitolt velem a kiscsaj a pocakomban!

Arra gondolj,hogy minél hamarabb kész vagy (és nem hisztizel itt feleslegesen)annál hamarabb a pároddal lehetetsz

2012. febr. 19. 11:12
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Na szerintem meg szukseges jogsi ide vagy oda,akkor sem mondhat ilyet egy ferfi annak a nonek,akit szeret es a gyermeket hordja a szive alatt.mi az,h "vegeztunk"?o ilyen egyszeruen lepasszolja a gyereket is?igen legy erosebb,tanulj,de ne az o kedveert.en ezt a kapcsolatot atertekelnem a helyedben.mi az h vissyafogad-e,mi vagy te a kutyaja?az lenne a normalis,ha hianyoznal neki.egy jogsi fontosabb neki mint ti azert ez nagyon gaz.szerintem csinald meg a jogsitt es kozold vele h csak akkor mesz vissza hozza ha terden csuszva jon konyorogni erted.legyen benned tartas vagy egesz eletedben sulyosan alarendelt leszel neki.anyud mit mond?
2012. febr. 19. 11:16
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is szedd össze magad! Nem olyan nagy dolog elvégezni a tanfolyamot, csak nagyon kevés embernek nem sikerül. Ugyan már, ezért elcs.sznéd az életedet, és a babádét is? Megy az idő, ne iratkozz ki a tanfolyamról, más dolgod sincs most itthon, csak hogy tanulj. Húzzál bele, és ne idegeskedj!

A jogsi tényleg fontos lehet már akkor is, amikor pici babád van. Ráadásul kisgyerek mellett pláne nem lesz időd és energiád elvégezni a tanfolyamot, és valakinek vigyáznia kell majd a picire.

Még egy érv: ha meglátják a pocakodat, az oktató és a vizsgabiztos is biztosan egy picit elnézőbb, jóindulatúbb lesz. Az alacsony vérnyomásra igyál kávét, nekem használni szokott (napi 1-2-t megiszom, volt már 80/40-es vérnyomásom is).

12 hetes kismama

2012. febr. 19. 11:24
 7/20 A kérdező kommentje:
hát
2012. febr. 19. 11:24
 8/20 A kérdező kommentje:
hát kaptam hideget meleget, hol sértő hol kedvesebb hangnemben és mindenkinek köszönöm a válaszát. Belátom nagyon érzékeny terhes vagyok. A sok idegtől sokminden kijött rajtam, szinte hetente 2x orvoshoz mentem. Azt állítjátok nem ugy adtam elő ahogy valójában van, hát akkor azokat a szavakat inkább had ne használjam, mert a g...i marhától a fa...óig minden voltam 2 nappal ezelőtt és persze azt is megkaptam hogy hamarosan új nő után néz, de ezeket inkább nem akartam részletezni. Nem motiválni akar, halál komolyan gondolta. Megmondta havi 30 ezret küld a gyerekre és hagyjam őt békében. Majd idővel lerakom a jogsit, most semmiképpen sem. Édesanyám aztmondta látja rajtam mennyire kivagyok és hogy ennnyire kiborulva ne erőltessem mert napról napra rosszabbul vagyok és nem szeretné se ő se én ha valami bajom lenne. Barnázgatós, orrvérzéses, 90 alatt lévő vérnyomásos vagyok, rendszeres hasi fájdalommal, a doki szerint éjjel nappali pihenés kellene. De még emellett is megcsináltam volna, ha lenne ennyi lelki erőm. De nincs. Én érzem min megyek keresztül, sajnos elég rossz érzés. Az apuka megmondta, hogy amikor rám haragszik, olyankor nem érdekli a gyerek. Ugyhogy marad az a rész hogy nehezen, de megoldjuk h itthon maradhassunk. az apuka 10 évvel idősebb nálam, valahol több együttérzést vártam volna, de az állandó ordibálását már megszoktam. Le lehet véleményezni, a jogsim most nem lesz meg akkor sem, de minden véleményt szívesen fogadok!
2012. febr. 19. 11:34
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Jezusom,kismamak,ennyire vagytok egyutterzoek,lehet en jottem a marsrol,de az en paromsoha nem mondana nekem ilyet.tanuljon,szedje ossze magat,de a pasija akkoris egy taplo.ezerttaz erzeketlen felsobbsegrendu majomert ill nelkule miert tenne tonkre az eletet,lehet jobba tenne.kerdezo ne feledd mindennek okavan,mindenesetre semmikepp ne rohanj hozza,tanulj es vard meg h o rohanjon hozzad.ha nem teszi, akkor annyit is re.
2012. febr. 19. 11:42
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Bárcsak nekem lehetne jogsim,minden könnyebb lenne és nyugodtabban vállalnék még 1-gyereket,nem kellene buszozni a kicsivel dokihoz meg minden :(
2012. febr. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!