16 hetes vagyok és a párom nem fogad vissza. Én dramatizálom túl?
Igen te dramatizálod túl ezt az egészet.Nem hiszem el,hogy a kresz téged földhöz vág?Mindenkinek van jogsija aki írni olvasni tud,mára már alap (örülj neki,hogy megengedheted magadnak,mert sokan azért nem tudnak jogosítványhoz jutni mert nincs anyagi hátterük).
A párod kicsit durvább módszerrel próbál téged motiválni.
Nem egy nagy ördöngösség,meg tudod csinálni.Javadra vállik csak a dolog.És nem csak a nagyobb 2-3 éves gyerekeknél lehet használni az autót,nekem nagyon jól jött mikor orvoshoz,bevásárolni mentünk és kinnt szakadt az eső,vagy hideg idő volt.
...hááát, nem akarlak megbántani, de lehet, hogy van benne valami!
Nem az van,hogy nincs más eszköze rávenni téged, hogy tedd le a jogsit?
Nem az van, hogy sokat dolgozik, és szeretné, ha biztonságban lennétek azáltal, hogy bármi baj van, még külföldön is eljuttok kórházba?
Méghozzá gyorsan saját autóval?
Persze én csak találgatok, nyilván nem számoltál be részletesen mindenről, de feltételezem nem rossz ember, ha nem pocskondiáztak.
Picit gyerekesen állsz hozzá, ha terhes vagy, nőj fel!
Minden jót!
Bírd ki itthon, ha ügyes vagy, gyorsan megvan az a jogsi, vizsgák közt biztos hazamehetsz egy ölelésre!
Nem lehetsz ilyen nyápic!
Embereld már meg magad!Gyorsan megcsinálod és mehetsz haza!
Szedd össze magad!Egy élet növekszik benned,akiért TE leszel afelelős...Temeg ittnyafogsz!Örülj,hogy anem azon kell nyavajognod,hogy nincs meg rá a pénz!Megvan gyorsan megcsinálod és kész!
2 éves kislány és 28 hetespocakcsajszi anyuja
ÉS nem panaszkodtam ennyit a 28 hét alatt mint Te most,pedig nagyon kitolt velem a kiscsaj a pocakomban!
Arra gondolj,hogy minél hamarabb kész vagy (és nem hisztizel itt feleslegesen)annál hamarabb a pároddal lehetetsz
Szerintem is szedd össze magad! Nem olyan nagy dolog elvégezni a tanfolyamot, csak nagyon kevés embernek nem sikerül. Ugyan már, ezért elcs.sznéd az életedet, és a babádét is? Megy az idő, ne iratkozz ki a tanfolyamról, más dolgod sincs most itthon, csak hogy tanulj. Húzzál bele, és ne idegeskedj!
A jogsi tényleg fontos lehet már akkor is, amikor pici babád van. Ráadásul kisgyerek mellett pláne nem lesz időd és energiád elvégezni a tanfolyamot, és valakinek vigyáznia kell majd a picire.
Még egy érv: ha meglátják a pocakodat, az oktató és a vizsgabiztos is biztosan egy picit elnézőbb, jóindulatúbb lesz. Az alacsony vérnyomásra igyál kávét, nekem használni szokott (napi 1-2-t megiszom, volt már 80/40-es vérnyomásom is).
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!