5 hetes terhes vagyok, muszaly szednem par napig a paracetamolt, remelem a kismagzatomnak nem art?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 11:38
1/11 anonim válasza:
Pár napig?Miért?Doki írta fel?Azt nem szedjük kúra szerűen!És az első 3 hónapban tilos!!!!!!Mi fáj ennyire?
2/11 A kérdező kommentje:
doki irta,mert fajdogalt a hasam .tenyleg tilos??
2012. febr. 18. 12:45
3/11 anonim válasza:
A muszáj pontos j. Nem ly.
Amúgy inkább magneB6 tablettát szoktak erre javasolni, ha jól tudom.
Paracetamolt nem tilos szedni, de természetesen minden gyógyszert jobb kerülni!
4/11 anonim válasza:
igen tilos! nehogy már ne bird ki gyógyszer nélkül! a baba a legfontosabb!!!!!!!
5/11 anonim válasza:
AZ ELSŐ HÁROM HÓNAP NAGYON MEGHATÁROZÓ A KICSI SZÁMÁRA,FEJLŐDÉS SZEMPONTJÁBÓL!!!!Nekem is magas,hogy hasfájásra miért paracetamolt írt ki!Szedj Magneb6-ot!!!Azzal nem csinálsz bajt.J a és olvasd el a beteg tájékoztatót!!!
7/11 A kérdező kommentje:
magne b6??nem hallottam h fajdalomra is jo??
2012. febr. 18. 14:53
8/11 anonim válasza:
Figyelj a sok vitamin, ásványianyag, nyomelem bevitelre és szedd a magne b6 vitamint! Gyógyszereket mellőzd, az első 3 hónap nagyon fontos.
9/11 anonim válasza:
Szia!!A paracetamolt nem lehet terhesség első 3 hónapjában alkalmazni.Ha fájdalmad van,vagy lázas vagy,akkor Algopyrint vegyél be,azzal nem csinálsz zűrt.De a legjobb,ha semmit.Tényleg a vitaminokon van a hangsúly.Görcsölésre,hasfeszülésre,keményedésre a Magne B6 a tökéletes,a benne levő magnézium az izmokra hat,tehát a méhedre is.Ezzel csökken a fájdalom is,ha ilyen jellegű panaszaid vannak.De mindenképpen beszélj a nőgyógyászoddal,kérd ki a tanácsát,ha bármilyen gyógyszert szedned kell.Boldog babavárást neked!!!!
10/11 A kérdező kommentje:
szivbajt hozzatok ram,angliaban elek es itt igazabol azt se tuttak megmondani mitol faj a hasam csak h szedjek paracetamolt
2012. febr. 18. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!