Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki terhessege...

Szedett valaki terhessege alatt paracetamolt?

Figyelt kérdés

Eppen a munkahelyemen vagyok es sajnos nagyon felment a lazam. Tobb mint 38 fokos. Itt csak paracetamol van es nem tudom, hogy merjem-e bevenni. Mert ugye a laz veszelyes, csillapitani kene valamivel. Ha hazaertem (ami meg sajnos masfel ora) akkor mar hazipraktikakhoz folyamodom a lazcsillapitassal de addig valahogy le kene hozni a lazam, hogy ne menjen feljebb. Istenem, annyira ketsegbe vagyok esve. :( Nagyon feltem a babamat.

26 hetes kismama

2009. nov. 19. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vehetsz be, és algopyrint is. A lázat csillapítani kell, a paracetamol tartalmú készítményeket használhatod (panadol, rubophen). És javaslom menj haza.

Jobbulást!

2009. nov. 19. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvos tanácsolta h ha valami bajom van és nem tudom a gyógyszert elkerülni akkor paracetamolt vegyek be és vettem is be habár rendszert nem csináltam belöle a babám egészséges.A láz sztem veszélyesebb uh nyugodtan vegyél be.De otthon inkább tényleg ha tudod vmi mással vidd le a lázad.
2009. nov. 19. 14:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom, hogy irtal. Sokat segitett a valaszod. Termeszetesen megyek haza, a ferjem hamarosan ideer a kocsival, mert nem mertem busszal elindulni, nem vagyok valami jol, szedulok is. Ezert kell egy picit varnom de ahogy ideer megyek es alszom egy jo nagyot delutan.

Megegyszer koszi, hogy irtal.

2009. nov. 19. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen neked is masodik valaszado!!
2009. nov. 19. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szívesen! Azért van ez az oldal! :D

A babádnak nem lesz baja, lázcsillapító-alvás. Aztán hívd ki a háziorvosodat, ne Te menj le a rendelésre ha megoldható.

Én is voltam beteg terhesség alatt, és volt hogy 1-2szer algopyrint is kellett bevennem (ezt tanácsolta a dokim, de a paracetamol is jó!) és a kislányom egészséges, már 7 hetes!

Gyógyulj meg!

Első voltam.

2009. nov. 19. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én is vettem be párszor, szedjél nyugodtan, azt hiszem, terhesen is be lehet venni akár a napi 4 darabot is, de nem akarok hülyeséget mondani. Azt tartsd szem előtt, hogy a paracetamollal sokkal kevesebb bajt okozol, mint a 38 fokos lázzal
2009. nov. 19. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Már tudom, hogy megoldódott a probléma, de azért légy nyugodt, egy tablettától végképp nem lesz baja a kicsinek. Az algopyrin, paracetamol módjával kisebb gond, mint a láz.
2009. nov. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!