Amoxicilint és paracetamolt irt fel a házi orvosom, nem tudom eldonteni beszedjem-e?
Igen. A gyógyszer nemszedése rendszerint sokkal több problémát okoz, mint a szedése, a kismamák meg előszeretettel paráznak teljesen feleslegesen.
Ezenkívül mindkét gyógyszert szedhetik kismamák is. Paracetamolt a csesemőknek is felírnak lázcsillapításra. Egyik sem okoz problémát a magzatnál, a fejlődési rendellenességek kialakulásáról meg már a 12. hét óta "lekéstél".
1 hete vagyok túl egy elég ronda torokgyulladásos betegségen. 37,8-as láznál (vagy ez még csak hőemelkedés) úgy döntöttem inkább egy panadol, mint a Babának legyen baja. Sajnos két este is be kellett vennem a Panadolt. Ezután a dokim felírt szintén Amoxicillint. Azt mondta, egy 5 napos gyógyszerkúra nem árt a Babának. Én bíztam benne, bevettem ezeket az óriási gyógyszereket, és szépen meggyógyultam.
Gyógyulj meg Te is mielőtt megszületik a Baba!
15 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!