Velem van a baj? Az a gondom, hogy a párom nem akarja felfogni, hogy a saját babámnak vásárolok. Eddig amiket vettünk, mindenre azt mondta, hogy majd úgyis a tesójáé lesz.
Én kölcsönadnék mindent de csak és kizárólag abban az esetben, ha tudom, hogy maximálisan vigyáznának mindenre és hiánytalanul visszaadnák, hiszen valószínű, nektek is lesz még következő gyermeketek.
A férjed testvérét és annak társát Te ismered, Te tudod, hogy milyen emberek. Ez már abból is látszik, ha belépsz a lakásukba. Ha szép tisztaság van, minden a helyén, bármit eddig kölcsönadtatok azt szépen, gondozottan adtak vissza, akkor bízhatsz bennük és külön a lelkükre kötném, hogy vigyázzanak mindenre.
Kényes az ügy, mert ha tudják, hogy van kiságy és nem akarod odaadni, akkor valóban gondolhatják, hogy irigységből. Ez is attól függ, milyen emberek.
Basszus, 200 ezer ft-os kiságy??? Olyan is van? Mennyit szántok Ti babakelengyére egyáltalán???, :) Költői kérdés volt, bocs az offért.
Előző v.
Nekünk az összes holmi került kb 200 ezerbe,de ez most mellékes!!!
Mi családunkban a második gyerek volt a miénk,mégis mindent be kellett szereznünk,mert semmit nem kaptunk kölcsön.Mondjuk,ez gennyes dolog ,mert hiába vigyázol,foltos maradhat a ruha,vagy elszakadhat mosás közben.Szerintem csak olyan holmit szabad továbbadni,amit nem vársz vissza.Mostanában kapunk ruhákat,de az illető mindig hangsúlyozza,hogy nem kell visszaadni,és csak "otthonra való" ruhák.
Légyszi, ne pontozzatok le senkit! A véleményetekre vagyok kíváncsi. Úgy vagyunk, hogy végre lett egy kis házunk, autónk, de meg is szenvedtünk érte. Nem megyünk buliba, nyaralni, nem szórjuk a pénzt. Ellentétben ők nyaranta többször elutaznak, moziba, buliba járnak,stb...
Anyuék tök kiakadnának, ha megtudnák , hogy miket mond a párom. Emiatt már össze is vesztünk. Amit meg a szüleimtől kap a pici, szeretném eltenni emlékbe, hogy ha nagyobb lesz, megmutathassam neki. Lehet, hogy hülyén gondolkodom...
Nem gondolkodsz hülyén!!!!
Érthető,hogy a saját holmival azt kezd az ember,amit akar.Ha odaadod,akkor elvárhatod,hogy szépen adják vissza,de ha megtartod,akkor megtartod.Senki nem szólhat meg,ha nem adsz kölcsön ruhát,cipőt,játékot.Egy gyereket meg kell tervezni,és igenis gyűjteni rá a pénzt.Tesóméknak nem volt semmijük,babakocsin kívül mindent adtunk nekik,de duplán kapjuk majd vissza,mert náluk lány van és nem akarnak többet.
A 4. vagyok
Lehet, hogy félreértettem a kérdést. Akkor nektek még nincs saját gyereketek, hanem a jövőre való tekintettel Ti és a Te szüleid is előre vásárolgattok? Mert ha így van, akkor természetes, hogy nem adsz oda semmit, hiszen ez a Ti babátoknak kell majd.
A harmadik babámat várom, a lányunk már 11 éves és most a 3. baba is az Ő ruhácskáit fogja hordani, akárcsak a második gyermekünk hordta. Anno gyönyörűszép, hazai készítőtől vásárolt uniszex ruhákat kaptunk anyóséktól és nagyon vigyáztam mindig rájuk. Egy folt és szakadás sincs rajtuk, pedig már 2 gyereket és 11 évet lehúztak. Igenis lehet vigyázni a ruhákra a gyerek bizonyos koráig, 6 hós korig mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!