Apukák akik nem tudták felfogni hogy jön a baba, csak szülés után kapták fel a fejüket hogy apuka lett?
Ilyen az én párom és annyira idegesit! Mindig azt mondja majd lesz valahogy...De már nem csak rólunk szól a dolog hanem jön egy kis emberke közénk akiről gondoskodni kell...Olyan furcsa, hogy nem képesek felfogni hogy már más is lesz nem csak Ő. Lehet valahogy változtatni rajta vagy törődjek vele hogy majd 3 hónap mulva rájön...???
Kiméljetek az olyan megjegyzésekkel hogy nem kéne neki szülni...
-neki ez egy érzelmi törés ... én elfogadnám és nem piszkálnám.
-az én férjem nem ilyen természetü - várta a babát- terhesség alatt hangosan olvastam fel egy sor gyerekneveléssel kapcsolatos könyvet és megbeszéltük mit hogyan kellene józanész alapján.
-mégis sokszor mondta hogy " hej ráérünk arra még" és majd lesz valahogy ...
-nagyon képes vagyok arra hogy a föld felett repkedjek fél méterrel és nagyon előre gondolkozzak de ő leránt a földre mert nagyon földhözragadt szemlélete van iszonyat józan és erre szükségem van.
- te is keress valami jót ebben a hozzáállásban nem kell annyira túllihegni a gyerekvárást lazits most még megteheted és add át magad az ő szemléletének még az is lehet hogy jót teszel vele
-nem attól leszel jó anya hogy stresszeled magad meg állandóan feszült vagy és a gyerek mindennek felett....
A babamozi kizárva mert nem kiváncsi...meg azt mondja hogy minek jöjjön...Majd ha megszületik egész nap őt fogja nézni! De ez is elkeserit hogy nem érdekli.
A házat is kéne csinositgatni szépiteni...Azt mondja majd meglátjuk fizujábol mennyi futja és mire...Ezt is megértem mert mivel csak ő dolgozik egyedül és a keresetét teljesitmény után kapja...De nem tudom! Lassan itt van október mikor festünk majd ki decemberbe?? Idegesit és elkeserit hogy ennyire nem érdekli. Illetve nem mutatja hogy várja.
Én oylan természet vagyok nem csak ebbe hanem mindenbe, hogy szeretem előrre tudni mi fog történi, eltervezni...Ő meg még arra sem kiváncsi hogy a szülőszoba hol van a kórházba! Annyira ki tud sokszor akasztani:(!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!